Wrestling Training

Het Dutch Pro Wrestling Training Center is de worstelschool van Dutch Pro Wrestling en is jouw kans om ook een bekende pro-wrestler te worden!

DPW Training Center 1

Heb jij altijd die wens gehad om ook een worstelaar te worden? Maak dan die wens werkelijkheid en pak die kans om worstelaar te worden bij Dutch Pro Wrestling!

Op het Dutch Pro Wrestling Training Center wordt pro-wrestling training, door ervaren en geschoolde trainers gegeven. De trainers van Dutch Pro Wrestling hebben een lange training gevolgd op de WWA4 wrestlingschool, de voormalige WCW Powerplant in Atlanta, Georgia, USA.

Het Dutch Pro Wrestling Training Center is de enige school in Nederland, waarvan de trainers in Amerika een opleiding hebben gevolgd. Tevens hebben zij trainingen gevolgd bij NWA Hammerlock in Engeland en hebben zij diverse trainingsseminars bij bekende professionele worstelaars gevolgd.

De kennis en vakbekwaamheid van de trainers van Dutch Pro Wrestling is groot en ervaren. Sinds 2004 hebben zij al vele worstelaars getraind die tot aan vandaag de dag nog steeds actief zijn in Nederland. Bekende en succesvolle worstelaars zoals Kenzo Richards, Troublemaker, Joey Fields en Max Damon hebben hun training genoten bij Dutch Pro Wrestling.

Het Dutch Pro Wrestling Training Center is gevestigd in de omgeving van Den Haag. Wij hebben twee trainingslokaties en geven training in een wrestling ring.

Wij verzorgen ook trainingsseminars, die worden gegeven door bekende pro-wrestlers. Zo hebben wij in het verleden al seminars georganiseerd van Al Snow, Chavo Guerrero, Billy Gunn en Bully Ray.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dat deel wil uitmaken van Dutch Pro Wrestling. Opgeven kan via een DPW Try-out.

 DPW Try out Banner 2 

Op zondag 20 november 2016 houdt Dutch Pro Wrestling een wrestling try-out die open staat voor alle nieuwkomers die graag pro-wrestler willen worden.

Wil je bij Dutch Pro Wrestling aan de slag als pro-wrestler, om uiteindelijk op de shows te worstelen geef je dan op voor deze try-out.

In de DPW Try-out kijken we of je geschikt bent om pro-wrestling te beoefenen. 

We kijken of je aanleg hebt om de oefeningen die aanbod komen in de try-out te kunnen voltooien en of je medisch geschikt bent aan de hand van een korte vragenlijst.

Aan de DPW Try-out zijn kosten verbonden en de trainingslocatie is in Den Haag.

Wil je jezelf aanmelden, neem dan ook de onderstaande 5 punten in acht.

1. Ouder dan 18 jaar.

Bij Dutch Pro Wrestling kan je trainen als je ouder bent dan 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar dan heeft het geen zin om je aan te melden.

2. Sportachtergrond.

Pro Wrestling leren wordt gemakkelijker als je een goede sportachtergrond hebt opgebouwd. Daarom heb je het voordeel, als je een achtergrond hebt vanuit één van de volgende disciplines:

- Worstelen
- Judo, Jiu Jitsu
- Turnen
- Fitness, Krachttraining, Bodybuilding
- Overige Martial Arts

Uiteraard is dit niet noodzakelijk

3. Conditie.

Pro Wrestling is een intensieve sport met een zeer hoge belasting voor het lichaam. Daarom dient men in een goede conditie te verkeren. Conditietraining is ook een belangrijk onderdeel van de pro-wrestling training. 

4. Affiniteit met Pro Wrestling.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen van pro wrestling. Je weet wat pro wrestling inhoudt en je kijkt en volgt wrestling op de voet.

5. Passie!

Als laatste en de meest belangrijke, willen we passie zien. Je moet er voor de volle 100% voor gaan. Dat wil zeggen investeren door er tijd en geld in te stoppen. Tijd maken voor wrestling, reizen om naar training te komen, werken aan je lichaam en een positieve leerhouding.

Heb jij het in je en denk jij een nieuwe aanwinst te zijn voor Dutch Pro Wrestling, meld je dan aan voor onze DPW Try-out middels onderstaand contactformulier.


AANMELDEN DPW TRY-OUT

Uw e-mail 
Uw naam 
Onderwerp 
Leeftijd 
Sport achtergrond 
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen
    

 

facebook     twitter     youtube     google     rss