DUTCH TAG TEAM CHAMPIONSHIP TOERNOOI - CLUB SEXY

Het Tag Team Toernooi wordt gevuld met kleurrijke personages en het volgende team, dat is samengesteld door Commissioner Steve Taurus, voldoet precies aan deze beschrijving.
 
Onder de naam Club Sexy, bestaat dit team uit de Franse worstelaar Thiago Montero en de Nederlandse worstelaar 'Sexy' Scotty Valentine.
 
Zij hebben nog nooit samengewerkt als team, maar zijn al wel in de Dutch Pro Wrestling ring te zien geweest. Thiago stond de afgelopen show in de openings fourway match en Scotty zagen wij voor het eerst in november bij Fight 2 Survive in een survivor series wedstrijd.
Twee aparte stijlen, maar wel één gezamenlijke overeenkomst en dat is, dat zij niet zo geliefd zijn bij het publiek. Beide heren schromen er namelijk niet voor om de regels in hun voordeel te buigen. Maar die instelling zou hen best ver in het toernooi kunnen brengen, zolang de scheidsrechter het maar niet ziet.
 
Winnen zou zeker kunnen, als zij maar hun ego opzij zetten en kunnen gaan samenwerken als een team. Maar ja, dat hebben we bij anderen vaker mis zien gaan.
Het Tag Team Toernooi gaat beginnen en wij kijken uit daar enorm naar uit!
 
In de aankomende week maken wij meer Tag Teams bekend via onze social media kanalen.
 
Heeft u al een favoriet?
 
DPW Powerslam belooft een mooie avond te worden met de start van dit prestigieuze Tag Team Toernooi en veel meer zal nog worden bekend gemaakt in de aankomende weken, voor weer een sfeervol en spectaculair worstelevenement!
Zorg dat u er bij bent!
 
DPW Powerslam wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 1 juli 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
 
Kaarten kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via www.dpwshop.nl of www.dutchprowrestling.nl
  • Show Datum: zaterdag, 01 juli 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss