FOUR WAY MATCH - AARON ACHILLES vs TOMAS WILLIAMS vs COLE AIDEN vs AXL STAR

Wederom staat er een multi-man match op het programma, zoals op de onze laatste show. Gezien het enthousiasme van het aanwezige publiek voor deze type wedstrijd, lag het onze commissioner voor de hand om hier uiteraard een gevolg aan te geven.
Axl Star is weer geselecteerd en hij won op de laatste show ook de Four Way wedstrijd, Twee overwinningen op een rij is uiteraard een stap in de richting van mogelijk een titelwedstrijd in de toekomst. Maar zijn tegenstanders zijn ook nu weer niet de minste en ook nu weer met een zeer internationale inbreng.
 
Laten we beginnen met ‘Red Kite’Tomas Williams, de Welshe hoogvlieger liet op Fully Charged een uitstekende indruk achter liet in zijn match met Aerion en wist zijn eerste singlesmtach ook nog bijna te winnen. Om die nederlaag weg te poetsen zou een zege hem erg goed uitkomen.
 
Aaron Achilles behoeft eigenlijk geen introductie meer, de Brusselse spierbundel wist in het verleden het leven van Mark Kodiak aardig zuur te maken en heeft al meerdere titlematches gehad in zijn tijd bij Dutch Pro Wrestling, en Achilles wil met een overwinning weer kans maken op de felbegeerde Dutch heavyweight Championship.
 
Wie het feest dan nog kan verpesten, is Cole Aiden. De leider van de Garden of Aiden ziet zichzelf natuurlijk het liefste verheven boven alles en iedereen, en natuurlijk zou een overwinning in deze fatal four way het evangelie verder doen kunnen verspreiden.
 
Vier worstelaars in een ring, dat kan alleen maar spektakel opleveren!
 
DPW Powerslam wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 1 juli 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
 
Kaarten kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via ww.dutchprowrestling.nl
  • Show Datum: zaterdag, 01 juli 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss