Grandslam 2013 - Johnny Moss & Bernard Vandamme Return!

De kaartverkoop voor de 2013 editie van Grand Slam is nog maar net begonnen en ondertussen vliegen de kaartjes als zoete broodjes over de toonbank! De eerste twee rijen waren in recordtempo uitverkocht! WCW Legende Scott Steiner en voormalig WWE Supersterren Carlito en Chris Masters zijn duidelijk in trek bij de Nederlandse worstelfans! Afgelopen maandag maakte we ook bekend dat voormalig Impact Wrestling X-Division Champion Zema Ion op zondag 2 juni aanstaande zijn opwachting zal maken!

Vandaag kondigen we wederom twee sterren aan die tijdens de 2013 editie van Grand Slam aanwezig zullen zijn, en beide zijn oude bekende, die al jaren aan de top van het Europese worstelen meedraaien!

GrandSlam 2013 banner - Bernard Vandamme

De Belgische worstellegende Bernard Vandamme is ondertussen geen onbekende meer. Tijdens de 2012 editie van Grand Slam maakte hij zijn debuut tegen Joey Fields, een wedstrijd die hij winnend wist af te sluiten. Tijdens de 2012 editie van Main Event keerde de man uit de Jungle van België weer terug naar Poeldijk, om een gooi te doen naar de Dutch Heavyweight Championship. Samen met mede uitdager Emil Sitoci was hij echter niet in staat om Kampioen Santos te onttronen. Of Bernard Vandamme een nieuwe poging zal gaan wagen om de Titel mee naar België te nemen is op dit moment nog onbekend!

GrandSlam 2013 banner - Johnny Moss

De andere Europese topworstelaar die op 2 juni aanstaande zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling zal gaan maken is niemand minder dan "The Vigilante" Johnny Moss! De spierbundel uit Engeland maakte wist een goede indruk achter te laten tijdens zijn debuut in 2011 door de populaire Trouble Maker te verslaan. Sinds die tijd heeft de Engelsman heelEuropa onveilig gemaakt, en heeft nu zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Nederland! Op het gerucht dat hij zijn vizier heeft gericht op een voormalig Dutch Heavyweight Champion wilde hij niet reageren!

Zal Bernard Vandamme een herkansing krijgen om de Titel te winnen? Of gaat Johnny Moss zich op de Titel richten? Of heeft The Vigilante andere plannen voor zijn terugkeer naar Nederland en moet iemand anders vrezen voor zijn verdere worstelcarrière?

Kom het zelf aanschouwen op zondag 2 juni aanstaande tijdens de 2013 editie van Grand Slam! Kaarten gaan snel dus twijfel niet te lang en bestel vandaag je kaarten nog!

GrandSlam 5

Bookmark and Share
Watch us!
Find us on Facebook
Follow Us