Grandslam 2013 - Cybernic Machine

GrandSlam 2013 banner - Cybernic Machine

CYBERNIC MACHINE TO UNLEASH HELL ON DPW!

De DPW Fans die afgelopen weekend naar Brugge zijn afgereisd om getuigen te zijn van de Eurostars show hebben alvast een vooruitblik gekregen op wat Dutch Pro Wrestling op 2 juni aanstaande te wachten staat! De Poorten van de Hel worden opengezet en de gevreesde Cybernic Machine zal worden losgelaten!

Cybernic 2

De gemaskerde maniak maakt al meer dan 13 jaar de ring in Europa onveilig, en wordt algemeen beschouwd als een van de meest gevreesde worstelaars binnen Europa. Zijn entree naar de ring alleen al heeft al mening tegenstander de moed in de schoenen doen zinken.

Hell's Frightfull Creature is de huidige European Champion - één van de meest prestigieuze titels binnen Europa - bij de Franse organisatie Wrestling Stars. Sinds hij - in juni 2010 - zijn aartsrivaal Bernard Vandamme in Polen wist te verslaan, houdt hij deze titel in zijn ijzeren greep.

2964413143 b221c2af5b z

Cybernic Machine en Bernard Vandamme hebben samen door heel Europa legendarische slachtpartijen uitgevochten.

Naast Europa is Cybernic Machine ook in Japan actief geweest, waar hij overwinningen wist te behalen op onder andere "The Japanese Buzzsaw" Tajiri.

2964415349 eb0b67b9ec z  2965268362 966057dc74 z

Op 2 juni aanstaande zal Cybernic Machine naar Nederland af reizen, met maar één doel, om Poeldijk als een ware Poel des Verderfs achter te laten. Zijn aankomende tegenstander kan alvast zijn borst gaan natmaken, want die zit ongetwijfeld in grote problemen als hij de ring in stapt met de gemaskerde Demon!

Bookmark and Share
Watch us!
Find us on Facebook
Follow Us