DPW NEMESIS 2017 - KENZO RICHARDS VERSUS JOHN EVERS

Sinds zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling laat John Evers een veel agressievere kant van zich zien. Dankzij de lessen van zijn Franse leermeester Jimmy Gavroche en zijn daarbij horende nieuwe houding, begint de ooit zo populaire Evers nu langzaam uit te groeien tot een van de meeste gehate worstelaars.

Tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis kan hij een nieuwe stap zetten door een overwinning te behalen ...op de meeste populaire worstelaar van Nederland: Kenzo Richards.

Een overwinning op de Dutch Fighting Machine zal er niet alleen voor zorgen dat John Evers een flinke sprong op de ranglijst zal maken, maar ook uitgroeien tot de meest gehate persoon binnen Dutch Pro Wrestling.

Om de overwinning te behalen zal John Evers echter wel de levensgevaarlijke “Chops” van Kenzo moeten zien te ontlopen en neutraliseren. Zijn Franse mentor heeft hem ondertussen ongetwijfeld al een flink aantal smerige trucs aangeleerd om de harde klappen te ontlopen.

Kenzo zal zich echter niet zo maar gewonnen geven, want als hij zijn tegenstander onderschat zou hem dat wel eens de wedstrijd kunnen kosten. Kenzo heeft de nieuwe houding van John Evers ook ondertussen kunnen aanschouwen en zal Evers ongetwijfeld een lesje in respect willen leren.

  • Show Datum: zaterdag, 06 mei 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss