TROUBLE MAKER THE NEW CHAMPION!

Het is Trouble Maker tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis eindelijk gelukt om zijn lang gekoesterde droom om de Dutch Heavyweight Championship te winnen waar te maken. Nadat hij eerder op de avond de High Stakes Koffer had veroverd door Hugo Atilles te verslaan, sloeg Trouble aan het einde van de avond genadeloos toe.

Mark Kodiak had in een zwaarbevochten wedstrijd met succes zijn Titel verdedigd tegen de 180 kilo zware monster Alex Cyanide. Na de wedstrijd liet de Engelsman zien dat hij een slechte verliezer was door de Kampioen aan te vallen. Hierop zag Trouble Maker zijn kans en kwam met de Koffer naar de ring en eiste zijn titelwedstrijd op tegen de zwaargehavende Kampioen.

nemesis MG 3342

nemesis MG 3344

nemesis MG 3346

nemesis MG 3347

nemesis MG 3350

Waar Kodiak wonder boven wonder nog wist te ontsnappen aan de eerste winstpoging van Trouble, werd hij vervolgens slachtoffer van niet één, maar twee Trouble Solvers. Dit, samen met de al opgelopen schade tegen Cyanide, werd Kodiak te veel en de scheidsrechter registreerde de 3-tellen, waarmee Trouble Maker de Titel won.

 nemesis MG 3353

nemesis MG 3358

nemesis MG 3363

 In het verleden kwam de ooit zo populaire Trouble al een aantal keer dicht bij de titelwinst, maar door een samenloop van omstandigheden kwam hij keer op keer net te kort. Sinds hij zich echter bij manager Christo Cohiba heeft aangesloten is zijn carrière in een stroomversnelling gekomen, en heeft hij dat nu kunnen bekronen met de winst van de Dutch Heavyweight Championship.

Het is de tweede keer in de geschiedenis van de Dutch Heavyweight Championship dat de Titel van eigenaar verwisseld tijdens een editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis doormiddel van het inzetten van de High Stakes Koffer. In 2012 sloeg Santos zijn slag door Joey Fields, die net daarvoor de Titel van Max Damon had gewonnen, te verslaan.

Trouble Maker is de 10e persoon die zich Dutch Heavyweight Champion mag noemen, en de 11e regerende Kampioen. Zoals bekend is Santos tot op heden de enige persoon die de Titel tot twee keer toe wist te winnen. Naast de hierboven al genoemde namen mogen ook Kenzo Richards, Joey Hayes, Scott Steiner en Emil Sitoci zich voormalig Dutch Heavyweight Champion noemen. En ook “Million Dollar Man” Ted DiBiase, die de Titel van Steiner heeft overgenomen, behoort tot deze elite lijst der Kampioenen.

Trouble Maker wacht nu de zware taak van het met succes de Titel gaan verdedigen. Want er zit een groot verschil tussen de jager zijn, en zelf opgejaagd worden. De uitdagers staan al in de rij, met ongetwijfeld voormalig Kampioen Mark Kodiak vooraan in de rij!

facebook     twitter     youtube     google     rss