DPW BATTLEFRONT - TROUBLE MAKER VERSUS MARK KODIAK - CHAMPIONSHIP REMATCH

Tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis verdedigde Mark Kodiak met succes de Dutch Heavyweight Championship tegen zijn Engelse uitdager, Alex Cyanide. De Toxic Terror kwam tijdens de wedstrijd dicht bij de overwinning maar de Grizzly Renegade wist toch de overwinning te behalen, en zijn Titel veilig te stellen.
 
Na de wedstrijd viel Cyanide echter Kodiak aan en liet hem zwaar aangeslagen achter in de ring. Hierop zag Trouble Maker zijn kans en besloot toe te slaan. Eerder op de avond had hij de High Stakes Koffer van Hugo Atilles veroverd en Trouble besloot niet te wachten met het opeisen van de titelwedstrijd.
Trouble sloeg tot twee keer toe met zijn Trouble Solver en pakte de overwinning op de bewusteloze Mark Kodiak. 
 
Na lang wachten was het Trouble eindelijk gelukt om de Dutch Heavyweight Championship te veroveren. Dat hij zijn ziel had verkocht aan Christo Cohiba en zich tegen al zijn fans had gekeerd, werd het in één klap waard.
 
Op zaterdag 24 juni aanstaande zal Trouble Maker voor het eerst de ring in stappen als verdedigende Kampioen en zal hij het moeten opnemen tegen een voormalig Kampioen, die uit is op wraak en er op gebrand is om de Titel zo snel mogelijk weer terug te veroveren.
 
Zal Mark Kodiak in staat zijn om Trouble Maker al gelijk in zijn eerste titelverdediging weer te onttronen? Of weet Trouble, gesterkt door de aanwezigheid van zijn manager Christo Cohiba, de wedstrijd naar zijn hand te zetten en de dreiging van Kodiak te neutraliseren?
 
Kom het zaterdag 24 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland!
  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss