DPW BATTLEFRONT 2017 - KENZO RICHARDS VERSUS A-BUCK

Nog niet veel Nederlandse worstelfans zullen bekend zijn met de uit Congo afkomstige A-Buck. Maar de 2 meter lange Afrikaan is van plan om hier op 24 juni aanstaande verandering in te brengen als hij naar Hoek van Holland afreist om zijn Dutch Pro Wrestling debuut te maken.

De voormalig Kampioen bij het Franse Association les Professionals du Catch (APC) kijkt al erg uit naar zijn Nederlandse debuut. Normaal gesproken betreedt menig worstelaar met knikkende knieën de ring als ze te horen krijgen dat ze het moeten opnemen tegen niemand minder dan Kenzo Richards!

De naam van de Dutch Fighting Machine doet menig worstelaar beven in hun worstelschoenen, maar zo niet A-Buck. De in Frankrijk woonachtige Afrikaan kan namelijk beweren wat niet al te veel mensen ter wereld kunnen zeggen.

A-Buck heeft namelijk in Portugal en Frankrijk al meerdere keren tegen Kenzo in de ring gestaan, en is nog ongeslagen tegen de voormalig Dutch Heavyweight Champion. Maar liefst vier keer wist A-Buck Kenzo te verslaan.

Zo versloeg A-Buck in juli 2016 Kenzo voor de APC Titel. En in december verdedigde hij met succes de Titel nogmaals tegen Kenzo.

Het komt niet vaak voor dat Kenzo Richards als underdog een wedstrijd in gaat, maar met een tegenstander waarvan hij tot op heden nog nooit wist te winnen kan daar op zaterdag 24 juni aanstaande weleens verandering in kunnen komen!

Zal Kenzo, massaal gesteund door zijn eigen Fans, dit keer wel in staat zijn om eindelijk de overwinning op zijn Afrikaanse tegenstander te behalen? Of keert A-Buck terug naar huis met wederom een verrassende overwinning op de Dutch Fighting Machine?

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss