DPW BATTLEFRONT - MAX DAMON VERSUS JOHN EVERS

Terwijl voormalig Kampioen Mark Kodiak tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront zijn kans krijgt om de Dutch Heavyweight Championship terug te veroveren van nieuwe Kampioen Trouble Maker vraagt menig DPW Fan zich af wanneer Max Damon eindelijk eens een kans krijgt om voor de Titel te strijden. Na overwinningen op Hugo Atilles en voormalig mentor Santos zullen er weinig mensen zijn die zullen beweren dat Max ge...en waardige uitdager zou zijn!

Iemand die er geen moeite mee heeft om te beweren dat Max geen waardige uitdager zou zijn is niemand minder dan de ooit zo geliefde John Evers. Sinds hij onder invloed van Jimmy Gavroche is komen te staan heeft de Beer uit Brabant een ware metamorfose ondergaan.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis – afgelopen mei - nam John Evers het op tegen Kenzo Richards, en de Dutch Fighting Machine moest het onderste uit de kan halen om de voormalig publiekslieveling te verslaan. Een overwinning op voormalig Kampioen Max Damon zou goed zijn voor het ego van John Evers; en het feit dat hij daarmee de droom van de King Of Bling om opnieuw Kampioen te worden zou mee verstoren is dan alleen maar een extra bonus.

Een overwinning van Max Damon zal hem ongetwijfeld dichter bij een titelwedstrijd brengen. Want hij moet toch ondertussen Algemeen Manager Eva Lynn hebben overtuigd dat hij een belangrijke kandidaat is om de volgende uitdager te worden!

Zal John Evers de overwinning weten te behalen en de weg naar de top van Max Damon weten te blokkeren. Of zal Max Damon een belangrijke stap in de richting van een titelwedstrijd weten te behalen als hij John Evers weet te verslaan?

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss