DPW BATTLEFRONT 2017 - TAG TEAM ACTION!

De afgelopen maanden hebben er ware slachtpartijen plaatsgevonden tussen de gebroeders van Kunder en hun rivaal Jimmy Gavroche en zijn aanhangers John Evers en Sara Elektra. Het begon allemaal afgelopen oktober toen Mot van Kunder Jimmy op een “French Kiss” trakteerde tijdens de titelwedstrijd van de Fransman tegen toenmalig Kampioen Mark Kodiak.

Jimmy gaf Mot de schuld van zijn verlies en de twee kwamen tegen over elkaar te staan in de...cember, waarbij de gehate Fransman de populaire Pink Flamingo wist te verslaan.

Begin dit jaar zou er een rematch plaatsvinden, maar in plaats van zelf te worstelen stuurde Gavroche zijn pupil, die niemand minder dan John Evers bleek te zijn. De nieuwe houding van de ooit zo populaire Beer van Brabant bracht hem de overwinning.

Hierna keerde Jimmy weer terug en nam het samen met zijn pupil op tegen Mot en zijn oudere broer Bas. De Nederlandse worstellegendes wisten de tag teamwedstrijd op hun naam te zetten.

Afgelopen show liet Jimmy Gavroche goed merken dat hij slecht met zijn verlies kan omgaan. Hij viel Bas op een brute wijze aan en wist hem uit te schakelen. En later op de avond viel hij ook Mot aan tijdens zijn wedstrijd tegen Sara Elektra. Ondertussen kreeg de Fransman het ook nog eens aan de stok met ringspreker Louis van Eden, als sinds jaar en dag een goede vriend van de gebroeders van Kunder.

Op zaterdag 24 juni aanstaande zal er nu een tag teamwedstrijd gaan plaats vinden tussen het legendarische tag team Long & Thick, bestaande uit Bas en Mot, en het internationale team bestaande uit Fransman Jimmy Gavroche en zijn uit Finland afkomstige vriendin Sara Elektra!

Zal Bas en Mot eindelijk kunnen afrekenen met de gehate Fransman door de overwinning te behalen? Of weet Jimmy samen met Sara de overwinning te pakken?

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss