SUMMER SHOWDOWN 2017 - MAX DAMON VERSUS EMIL SITOCI - SPECIAL ATTRACTION MATCH!

Voormalig Kampioen Emil Sitoci zal op zaterdag 26 augustus aanstaande zijn terugkeer maken naar Dutch Pro Wrestling. De laatste keer dat we Sitoci in Hoek van Holland in actie hebben gezien was alweer afgelopen december, toen hij tijdens Dutch Superstars Of Wrestling een poging deed om de Titel te veroveren van voormalig Kampioen Mark Kodiak.

De afgelopen maande was Emil Sitoci voornamelijk actief... in Duitsland. Zo wist hij recentelijk nog de wXw Shotgun Championship te winnen, en deed hij een gooi naar de wXw Unified World Championship. Met overwinningen op voormalig WWE Supersterren John Morrison en Cody Rhodes in zijn zak keert de Tremendous One nu terug naar Nederland.

Tijdens de 2017 editie van Summer Showdown zal hij het gaan opnemen tegen iemand die de afgelopen maanden overwinningen verzamelt: Max Damon!

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar terwijl beide rond dezelfde tijd hun worstel carrière begonnen hebben deze twee voormalig Kampioenen nog nooit één tegen één tegenover elkaar gestaan! De wedstrijd kan dus worden gezien als een ware Nederlandse droom wedstrijd!

Als Emil Sitoci nog de ambitie heeft om dit jaar een gooi naar de Dutch Heavyweight Championship te doen kan hij een overwinning op de publiekslieveling goed gebruiken. Een overwinning van Max zal hem ongetwijfeld een stap dichter bij een titelwedstrijd brengen!

Zal Emil Sitoci zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling extra glans geven door de overwinning te pakken en daarmee de titel ambities van Max Damon een dreun te geven? Of weet de King Of Bling een belangrijke overwinning te behalen op de voormalig Utopia inwoner?

  • Show Datum: zaterdag, 26 augustus 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss