SUMMER SHOWDOWN 2017 - MARK KODIAK VERSUS DANIEL VAN KUIJK

Eerder dit jaar wist Daniel van Kuijk vriend en vijand te verrassen door de overwinning te behalen op toenmalig Kampioen Mark Kodiak. Helaas voor “Ons Nieuwe Voorbeeld” stond de Titel niet op het spel, en verliet hij dus niet als nieuwe Kampioen de ring.

Daniel valt ondertussen de Grizzly Renegade keer op keer lastig met speldenprikken, en weet daarmee al de hele tijd onder de huid van Kodiak te kruipen. Zo ging hij er tijdens High Voltage begin dit jaar met de Titelgordel vandoor. Via berichten op sociaal media riep hij zichzelf vervolgens uit tot de nieuwe Kampioen, en daagde Kodiak uit.

Algemeen Manager Eva Lynn weigerde echter in te stemmen met een titelwedstrijd omdat ze van mening is dat een titelwedstrijd niet via diefstal verdiend kan worden. Ze beloofde Daniel echter wel dat hij een titelwedstrijd zou krijgen als hij tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge van Kodiak zou winnen.

Terwijl iedereen, inclusief ongetwijfeld Eva, ervan uit ging dat Kodiak wel even gemakkelijk zou winnen, wist Daniel echter de Kampioen te verrassen en de overwinning te behalen nadat Kodiak werd uitgeteld.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront herinnerde Daniel onze Algemeen Manager aan haar belofte om hem een titelwedstrijd te geven. Waarschijnlijk had Daniel daar al snel spijt van toen hij niet één singles titelwedstrijd kreeg toegewezen, maar hij als extra deelnemer aan de titelwedstrijd tussen Kampioen Trouble Maker en uitdager Mark Kodiak werd toegevoegd.

Tot grote teleurstelling van beide uitdagers wist Trouble dankbaar misbruik te maken van de onenigheid tussen zijn rivalen, en wist de Kampioen de ring als overwinnaar te verlaten.

Het lijkt er nu op dat Kodiak en Daniel voorlopig uit de titelrace zijn verdwijnen. Wat nu resteert is de eer, en in de ogen van Kodiak, wraak! Door toedoen van Daniel heeft Kodiak de kans om de titel terug te winnen verspeeld, en Kodiak zal dit ongetwijfeld niet zo snel vergeten. En vergiffenis is niet iets wat snel bij Kodiak opkomt.

Daniel is echter van mening dat hem onrecht is aangedaan door hem in de titelwedstrijd tussen Kampioen Trouble Maker en uitdager Mark Kodiak te stoppen. En ziet in Kodiak de reden dat “Ons Nieuwe Voorbeeld” zich niet de Kampioen mag noemen.

Beiden hebben dus nog wat met elkaar recht te zetten, en Algemeen Manager Eva Lynn heeft nu bepaald dat deze twee kemphanen het op zaterdag 26 augustus aanstaande met elkaar mogen gaan uitvechten.

Zal Kodiak eindelijk zijn wraak op Daniel weten te behalen? Of weet die duivelse Daniel wederom de winst voor de neus van Kodiak weg te kapen?

  • Show Datum: zaterdag, 26 augustus 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss