SUMMER SHOWDOWN 2017 - JOHN EVERS VERSUS BERNARD VANDAMME – INTERNATIONAL SHOWDOWN

Het is alweer een tijd geleden dat de Belgischer worstellegende Bernard Vandamme actief was in de Dutch Pro Wrestling ring. Toch heeft de worstelveteraan de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zo was hij afgelopen mei nog actief tijdens een tournee door Pakistan. Ook timmert hij flink aan de weg met een muziek carrière.

Een ook al is hij in de herfst van zijn carrière, toch blijft de ring trekken.... Op zaterdag 26 augustus aanstaande keert Vandamme dan ook terug naar Nederland om aanwezig te zijn tijdens Summer Showdown.

De voormalig Eurostars European Champion zal het gaan opnemen tegen iemand die wordt gezien als een van de grootste talenten die er op dit moment in Nederland actief zijn: John Evers!

Tijdens de laatste Dutch Pro Wrestling wedstrijd van Bernard Vandamme, tijdens de 2015 editie van Grand Slam, moet hij de meerdere erkennen in Fransman Jimmy Gavroche. Tijdens zijn terugkeer naar Nederland moet hij het nu gaan opnemen tegen zijn pupil.

Het zal een wedstrijd van uiterste zijn. Waar Bernard Vandamme langzaam naar het einde van zijn worstel carrière aan het werken is, staat John Evers nog aan het begin van carrière.

Bernard weet ondertussen wat het is om de top te bereiken, en daar lang in rond te draaien. John heeft de afgelopen maanden indrukwekkende wedstrijden tegen Kenzo Richards en Max Damon gehad, en is hard op weg om de top te bereiken.

Zal John Evers zijn grootste overwinning binnen de Dutch Pro Wrestling ring weten te behalen door de Belgische worstellegende te verslaan? Of zal Bernard Vandamme laten zien waarom hij al jaren tot de beste worstelaars van Europa behoort?

  • Show Datum: zaterdag, 26 augustus 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss