SUMMER SHOWDOWN 2017 - LONG & THICK VERSUS GAVROCHE/ELEKTRA – TAG TEAM MATCH

De vete tussen de gebroeders van Kunder en hun Franse rivaal Jimmy Gavroche loopt ondertussen alweer een tijdje. Ondertussen raken er steeds meer mensen bij betrokken. Zo raakte eerder John Evers en Sarah Elektra er al betrokken.

De afgelopen maanden heeft Jimmy Gavroche zijn aanvallen ook gericht op ringspreker Louis van Eden. Louis is al sinds mensenheugenis een goede vriend van de gebroeders van K...under. Samen met Bas en Mot stond hij aan de wieg van het hedendaagse Nederlandse worstelen, als een van de eerste Freestyle Championship Wrestling (FCW) worstelaars, eind jaren 90.

Tegenwoordig is Louis nog maar sporadisch actief als worstelaar, vaak als tag team partner van Mot in Duitsland, waar ze beide ongekend populair zijn. Dit irriteert blijkbaar Jimmy Gavroche, die heeft bepaald dat Louis een zwakke schakel is, en een manier is om Mot en Bas dwars te zitten.

Echter staat Louis niet onder contract als worstelaar bij Dutch Pro Wrestling, maar als ring spreker. Dus ondanks het feit dat Louis hoogstwaarschijnlijk uit is op wraak op de gehate Fransman, zal hij toch moeten toekijken hoe Bas en Mot de strijd aangaan. Algemeen Manager Eva Lynn weigert namelijk om Louis als worstelaar te zien, en weigert hem een wedstrijd te geven.

Wel heeft ze bepaald dat Bas en Mot het tijdens Summer Showdown – op zaterdag 26 augustus aanstaande – het zullen gaan opnemen tegen Jimmy en Sarah!

Zullen Bas en Mot dankzij een overwinning eindelijk kunnen afrekenen met hun rivalen? Of weten Jimmy en Sarah met de winst naar huis te gaan?

  • Show Datum: zaterdag, 26 augustus 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss