SUMMER SHOWDOWN 2017 - SANTOS VERSUS AXL STAR

De afgelopen maanden is het al meerdere malen tot een verbale confrontatie tussen Algemeen Manager Eva Lynn en Santos gekomen. Daar waar de voormalig tweevoudig Kampioen vindt dat hij meer respect verdiend dan dat hij krijgt, is Eva zijn gezeur zat en vind ze dat Santos maar eens moet ophouden om op zijn prestaties uit het verleden te teren.

Met Summer Showdown in aantocht – op zaterdag 26 augustus aanstaande – ziet Eva zich geno...odzaakt om drastische maatregelen te nemen zodat de show niet wederom ontspoord door toedoen van de voormalig leider van ZER010.

Zo heeft ze als eerste bepaald dat Santos een spreekverbod heeft gekregen voor de aankomende show. Santos mag zich niet via de microfoon uiten anders zal hij gestraft worden. Wat deze straf inhoudt heeft ze niet bekend gemaakt, maar volgens onze bronnen gaat het om minimaal om een boete, en het kan uitlopen op een schorsing.

Daarnaast heeft ze bepaald dat Santos helemaal onder aan de ladder terecht komt en zich weer zal moeten opwerken als hij daadwerkelijk in aanmerking wilt komen voor een titelwedstrijd.

En onder aan de ladder komt Santos als eerste een debutant tegen: Axl Star! Axl Star is recentelijk afgestudeerd aan de DPW Academy en zal tijdens Summer Showdown zijn debuut gaan maken. En Eva gooit hem gelijk voor de leeuwen!

Zal Axl Star zijn debuut glans kunnen geven door de overwinning op de getergde veteraan te behalen? Of zal Santos zijn eerste stap terug naar de top ten koste van de debutant weten te zetten?

Kom het zaterdag 26 augustus aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Summer Showdown in de Hoekstee te Hoek van Holland.

  • Show Datum: zaterdag, 26 augustus 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss