DPW CROSSROADS 2017 - MOT VAN KUNDER VERSUS HELLMER LO GUENNEC

Fransman Hellmer Lo Guennec maakte afgelopen juni zijn Nederlands worsteldebuut tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront. Ondanks dat hij zijn meerdere moest erkennen in de geniepige Daniel van Kuijk wist de French Brawler een goede indruk achter te laten.

Aanstaande zaterdag keert de Fransman weer terug naar Nederland, waar hij het tegen een heel andere type tegenstander zal moeten opnemen. Z...ijn tegenstander is namelijk niemand minder dan de razend populaire Pink Flamingo: Mot van Kunder!

Mot, en zijn broer Bas, hebben het al een tijd lang aan het stok met een andere Fransman: Jimmy Gavroche. Hellmer heeft echter laten weten dat hij geen partij kiest in deze vete, en zijn wedstrijd tegen Mot als een op zichzelf staande wedstrijd ziet.

Hellmer liet ons weten dat hij veel respect heeft voor de veteraan en zijn prestaties, en hij het als een eer ziet om het tegen hem te mogen opnemen. Maar Mot moet er wel op rekenen dat Hellmer zich in de ring niet zal inhouden, en vol voor de winst zal gaan!

Zal Mot van Kunder in staat zijn om deze Franse tegenstander wel te verslaan? Of weet Hellmer met de winst terug naar Frankrijk te gaan?

Kom het aanstaande zaterdag zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads in de Hoekstee te Hoek van Holland.

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss