DPW CROSSROADS 2017 - TAG TEAM ACTION!

Aanstaande zaterdag barst het geweld weer los in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads. Op de valreep heeft Algemeen Manager Eva Lynn nog een tag team wedstrijd toegevoegd aan de show.

De mannen van ZER010, Daniel van Kuijk en Carlos Roberto, zullen voor het eerst sinds oktober 2016 weer samen de ring in stappen als tag team als ze het gaan opnemen tegen hun Franse... tegenstander Rick Salem, en zijn tag team partner Thiago Montero.

Thiago Montero is de vaste tag team partner van Rick Salem, en zal aanstaande zaterdag zijn Nederlandse worsteldebuut gaan maken.
Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront – juni jl. – nam Rick Salem het in zijn Dutch Pro Wrestling debuut op tegen Carlos Roberto. De ZER010-Enforcer bleek echter te sterk voor zijn Franse tegenstander.

Bij zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling neemt Salem het dus wederom op tegen Carlos Roberto, alleen dit keer gesteund door zijn tag team partner.

Zal het Franse tag team in staat zijn om de Rotterdammers een gevoelige Nederlaag toe te brengen? Of weten de mannen van ZER010 de wedstrijd winnend af te sluiten?

Kom het aanstaande zaterdag zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss