DPW CONFLICT 2017 - TROUBLE MAKER VERSUS MUSTANG #1 – TITLE MATCH

Algemeen Manager Eva Lynn heeft de afgelopen periode veel te verduren gehad. Niet veel mensen nemen het haar in dank dat ze zich tegen Mark Kodiak heeft gekeerd, en nu Kampioen Trouble Maker als de toekomst van Dutch Pro Wrestling presenteert.

Het feit dat ze de uitdaging van Max Damon voor een titelwedstrijd naast zich neer heeft gelegd heeft ook tot veel rumoer geleid. Er wordt ondertussen al flink beweerd d...at Eva er alles in haar macht aan doet om de Kampioenschap van Trouble Maker te beschermen.

Eva Lynn wilt zich echter niet laten kennen en heeft nu een nieuwe Number One Contender aangewezen die op zaterdag 28 oktober als uitdager de ring zal betreden in een titelwedstrijd tegen de Kampioen.

In een aankondiging die voor vele als een grote verrassing zal komen, en waarschijnlijk flink wat olie op het vuur zal gooien, heeft onze Algemeen Manager namelijk de gemaskerde Mustang # 1 aangewezen als de man die het meest een titelwedstrijd verdiend!

U leest het goed! Niet Max Damon! Niet Kenzo Richards! Zelfs niet voormalig tweevoudig Kampioen Santos! Maar Mustang # 1 is officieel de nieuwe Number One Contender!

Het lijkt er sterk op dat de Kampioen gemakkelijk in staat zal zijn om zijn Titel met succes te verdedigen tegen zijn aankomende uitdager, die nou niet bepaalt een geweldige staat van dienst heeft.

Zal de Trouble Maker inderdaad met gemak zijn Titel weten te verdedigen? Of weet de gemaskerde Mustang # 1 voor een grote verrassing te zorgen?

Kom het zaterdag 28 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss