DPW FIGHT 2 SURVIVE 2017 - TROUBLE MAKER VERSUS MAX DAMON – TITLE MATCH!

Het leek er even op dat titelheerschappij van Kampioen Trouble Maker tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict tot een einde was gekomen nadat hij werd verslagen door Kenzo Richards, die tot nieuwe Kampioen werd uitgeroepen. Algemeen Manager Eva Lynn greep echter in, en ontnam Kenzo de Titel en verklaarde de uitslag van de titelwedstrijd ongeldig omdat Kenzo zich had vermomd als uitdager Mustang # 1.

Kenzo ...werd vervolgens aangevallen door zijn oude rivaal Santos en de twee kemphanen zullen elkaar tijdens Fight 2 Survive in de ring treffen. Hierdoor zal Kenzo dus zeker niet instaat zijn om een nieuwe gooi naar de titel te doen.

Max Damon versloeg echter later op de avond rivaal Daniel van Kuijk en herhaalde zijn uitdaging tot een titelwedstrijd. De manager van de Kampioen, de gehate Christo Cohiba, kwam naar de ring en nam vervolgens namens zijn cliënt de uitdaging aan, waardoor de wedstrijd meteen is bekrachtigd.

Volgens onze bronnen was Algemeen Manager Eva Lynn niet blij met de actie van Christo Cohiba, en heeft ze hem op haar kantoor aardig de waarheid vertelt. Volgens dezelfde bronnen verliet Cohiba vervolgens het kantoor met zijn staart tussen zijn benen.

Maar voordat Eva kon ingrijpen bleek dat de Championship Committee het contract voor de titelwedstrijd ondertussen al via email had verstuurd, en door zowel Cohiba, als zaakwaarnemer van de Kampioen, als Max Damon, ondertekend terug was gestuurd.

De wedstrijd is dus officieel, en zal op zaterdag 16 december aanstaande gaan plaatsvinden tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive!

Zal Max Damon in staat zijn om wat tot nu toe onmogelijk bleek, en de Kampioen weten te onttronen? Of zal Trouble Maker in staat zijn om het 2017 worstelseizoen als regerende Kampioen af te sluiten?

Kom het zelf aanschouwen op zaterdag 16 december aanstaande tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 16 december 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss