DPW FIGHT 2 SURVIVE 2017 - TEAM FRANCE VERSUS TEAM PINK

De afgelopen maanden hebben er al meerdere malen confrontaties plaatsgevonden tussen Jimmy Gavroche en zijn trawanten en de gebroeders van Kunder. Ondertussen is ook ringspreker Louis van Eden steeds vaker betrokken geraakt in deze langlopende vete.

Op zaterdag 16 december zal tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive nu eindelijk een einde komen aan deze vete als Bas, Mot en Louis het gezamenlijk gaan opnemen tegen h...et team bestaande uit Jimmy Gavroche, John Evers en Sara Elektra.

Jimmy heeft nu een jaar later het Mot nog steeds niet vergeven dat hij zijn neus stak in zijn titelwedstrijd tegen toenmalig Kampioen Mark Kodiak. Jimmy geeft Mot nog steeds de schuld van zijn verlies in deze wedstrijd.

Ondanks dat hij nu meerdere overwinningen op Mot heeft behaald de afgelopen jaar, wilt Jimmy nu nog eenmaal Mot, zijn broer Bas en hun kameraad Louis vernederen in de ring. Samen met zijn vriendin Sara Elektra en zijn protegé John Evers zal de Fransman de ring betreden tijdens Fight 2 Survive voor een Six Person Tag Team Match!

Mot, Bas en Louis zijn ondertussen de aanvallen van hun rivalen ook wel zat en zien de aankomende wedstrijd als hun kans om eindelijk met hun rivalen af te rekenen.

Zal Team France er met de overwinning vandoor gaan? Of weet toch Team Pink de winst te pakken?

Kom het zaterdag 16 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de traditionele afsluiter van het worstelseizoen, de 2017 editie van Fight 2 Survive, in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 16 december 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss