DPW HIGH VOLTAGE 2018 - MAX DAMON VERSUS TROUBLE MAKER – TITLE REMATCH!

Tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive wist Max Damon tot groot genoegen van de aanwezige DPW Fans de gehate Kampioen Trouble Maker te onttronen. De King Of Bling wist voor de tweede keer in zijn carrière de Ultieme Bling te winnen.

Tot grote ergernis van Algemeen Manager Eva Lynn.
Dat Eva Lynn niet blij is met het feit dat haar persoonlijk uitgekozen Kampioen de Titel niet wist te behouden is nog zacht uitgedrukt. Echter geeft ze niet de voormalig Kampioen de schuld van zijn verlies. Ze legt vooral de schuld bij manager Christo Cohiba, die in haar ogen heeft gefaald om zijn cliënt te helpen.

Op zaterdag 17 februari aanstaande krijgt Trouble Maker nu zijn herkansing om de Titel weer terug te winnen voor de Algemeen Manager. Maar de nieuwe Kampioen zal zich niet zomaar gewonnen geven. Max Damon is erop gebrand om de Titel weer de glans te geven die het in zijn ogen de afgelopen maanden heeft verloren.

Christo Cohiba zal er alles aan proberen te doen om zijn cliënt als nieuwe Kampioen de ring te laten verlaten. Hij kan het zich niet veroorloven om wederom te falen want dan kan hij de toorn van Eva Lynn verwachten.

Max Damon zal het wel eens heel moeilijk kunnen krijgen nu zowel Trouble als Cohiba extra gemotiveerd zijn om de Titel terug te veroveren. Of zal hij juist gebruik kunnen maken van de extra spanning die er bij de uitdager en zijn manager heerst?

Kom het zaterdag 17 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

Kaarten zijn te bestellen in onze webshop of via de onderstaande knop! 

Ticket Banner 1 

 

 

  • Show Datum: zaterdag, 17 februari 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss