FIGHT 2 SURVIVE 2018 - KENZO RICHARDS VERSUS JURN SIMMONS – REMATCH: BATTLE OF THE PILEDRIVERS!

Tijdens DPW X stonden Kenzo Richards en Jurn Simmons voor het eerst in hun carrière tegenover elkaar in de ring. Menig worstelfan keek al tijden uit naar deze droomwedstrijd. De Dutch Fighting Machine en de Marquee Player zouden elkaar gaan slopen en de fans die aanwezig waren tijdens DPW X gingen eens lekker op het puntje van hun stoelen zitten om te genieten van de actie.

Ondanks dat de chops harder klonken dan ooit tevoren en beide kemphanen niet zachtzinnig met elkaar heen en weer aan het werpen waren de fans toch teleurgesteld. Niet in de actie die ze te zien hadden gekregen. Maar in de uitkomst. De wedstrijd eindigde namelijk zonder duidelijke overwinnaar onbeslist.

Kenzo was heel snel om een herkansing te eisen maar tot op heden had Jurn daar nog niet op gereageerd. Maar Algemeen Manager Eva Lynn zag haar kans om de fans wederom een topwedstrijd voor te schotelen en wilde deze kans zeker niet mislopen. Dus besloot ze contact op te nemen met de Fries.

Na een aantal e-mails te hebben gewisseld met Jurn is de kogel door de kerk en is Eva in staat om de rematch voor zaterdag 8 december aanstaande te bevestigen! Jurn heeft echter alleen om een speciale stipulatie gevraagd! En onze Algemeen Manager heeft besloten daar mee in te stemmen!

De wedstrijd kan alleen maar gewonnen worden doormiddel van toe te slaan met een Piledriver!

Zoals bekend beschikt Kenzo over een gruwelijke Piledriver die al menig slachtoffer met zware nekkramp de ring heeft doen verlaten. Jurn Simmons zijn Piledriver doet hier niet veel aan onder en is misschien zelfs nog bruter!

Wie zal de allereerste Battle Of The Piledrivers op zijn naam weten te schrijven? Kenzo Richards of Jurn Simmons?

Kom het zaterdag 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss