FIGHT 2 SURVIVE 2018 - TAG TEAM ACTION CHALLENGE

Tijdens DPW X ontplofte eindelijk de bom. Carlos Roberto had eindelijk genoeg na maanden van frustraties over het gedrag van Daniel van Kuijk. Carlos trakteerde “Ons Nieuwe Voorbeeld” op een Choke Bomb en liet Daniel aangeslagen achter.

En daar waar bijna iedereen unaniem zich kon vinden in de reactie van Carlos denk de voormalig ZER010 Leider er echter heel anders over. Daniel is van mening dat hij niet alleen het gezicht van ZER010 was maar ook verantwoordelijk was voor het succes. En dat Carlos hem meer tot last was dan dat hij daadwerkelijk iets toevoegde.

Daniel wilt nu bewijzen dat hij de dragende kracht achter ZER010 was en heeft zijn voormalig tag team partner nu uitgedaagd tot een wedstrijd.

Misschien toch niet helemaal zeker van zijn zaak heeft hij Carlos niet uitgedaagd tot een een tegen een wedstrijd maar tot een tag team match!

Daniel heeft ons laten weten dat hij een nieuwe tag team partner heeft gevonden! Iemand die in tegenstelling van Carlos wel een echte winnaar is! En hij wilt nu dat Carlos ook en tag team partner vindt zodat de wedstrijd 8 december kan plaatsvinden!

Daniel heeft aangegeven dat hij betwijfelt dat Carlos in staat is om een tag team partner te vinden want hij heeft geen vrienden meer! Daniel opperde dat Carlos misschien maar bij Sven Mesman moet aankloppen! Dan kunnen ze samen door het leven als Team Nutteloos! En het maakt toch niet uit dat Sven niet kan worstelen! Dat kan Carlos Roberto ook niet!

Zal Carlos Roberto in staat zijn om een tag team partner te vinden? En wie heeft Daniel van Kuijk bereid gevonden om zijn nieuwe tag team partner te worden?

Kom het zaterdag 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss