FIGHT 2 SURVIVE 2018 - SIX MEN TAG TEAM ACTION

Tijdens DPW X wist Axl Star de High Stakes Ladder Match te winnen en daarmee de High Stakes Koffer te bemachtigen. Algemeen Manager Eva Lynn had echter andere gedachte. Ze misbruikte haar macht en kondigde aan dat Axl Star zijn net gewonnen hoofdprijs op het spel moest zetten tegen Santos.

De veteraan wist de rookie te overklassen. De voormalig tweevoudig Dutch Heavyweight Champion wist vervolgens voor de tweede keer in zijn carrière de High Stakes Koffer te winnen. Dit tot grote genoegen van Eva.

Met Santos nu duidelijk onderdeel van haar groep heeft Eva een extra troef in handen in haar queeste om Max Damon te onttronen als Kampioen.

Terwijl Axl Star nu uit is op wraak zal Santos nu rustig zijn kans afwachten om voor de derde keer met de Koffer toe te slaan.
Tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive – op zaterdag 8 december aanstaande – zal de Future Legend het samen met het legendarische tag team Long & Thick gaan opnemen tegen het team bestaande uit Santos, Trouble Maker en Christo Cohiba!

Zal Axl samen met de gebroeders van Kunder in staat zijn om de overwinning te behalen? Of weten de leden van Eva’s Posse de winst te behalen?

Kom het zaterdag 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss