FIGHT 2 SURVIVE 2018 - SEAN LUCAS VERSUS ANGUS MCQUEEN

Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden dat we Angus McQueen in actie gezien hebben. De machtsverhouding binnen Dutch Pro Wrestling is aardig veranderd sinds de Schotse Worstelhooligan de ring heeft betreden. Algemeen Manager Eva Lynn heeft de macht stevig in handen en lijkt geen tegenstand te hebben nu ze Kodiak DPW heeft uitgewerkt en zich weet te omringen door een groep sterke mannen.

McQueen is natuurlijk een goede vriend van Mark Kodiak en heeft vanaf een verre afstand lijdzaam moeten toezien hoe de carrière van de Grizzly Renegade door toedoen van Eva tot een einde is gekomen. Daarnaast is McQueen ook niet op zijn mondje gevallen en heeft hij de afgelopen periode meerdere e-mails naar Eva gestuurd en voicemails ingesproken – waarin hij zijn onvrede heeft geuit rond de gang van zaken.

De berichten zijn een lange tijd genegeerd door Eva maar nu McQueen heeft laten weten 8 december aanstaande weer in Nederland te zijn en van plan is om naar Hoek van Holland af te reizen om verhaal te komen halen ziet onze Algemeen Manager zich toch genoodzaakt te reageren.

Eva heeft ons laten weten dat McQueen het tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive de strijd moet aangaan met Sean Lucas! En ze heeft
besloten om het contract van McQueen op het spel te zetten.

Als McQueen de wedstrijd verliest zal Eva het contract ontbinden want ze is het sowieso zat dat er een worstelaar fulltime betaald wordt die maar sporadisch aanwezig is! En als McQueen verliest mag hij zijn vriend Mark Kodiak gezelschap gaan houden bij het UWV!

Heeft Angus McQueen zijn eigen glazen ingegooid door een slapende hond wakker te maken? En zal Sean Lucas er voor zorgen dat de Schot hetzelfde lot zal ondergaan als Mark Kodiak?

Of zal Angus McQueen in staat zijn om roet in het eten van Eva te gooien en de wedstrijd weten te winnen?

Kom het zaterdag 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss