A Fight 2 Survive Preview

Absolute macht...

Na een tijdje stil te zijn geweest en me op de achtergrond gehouden te hebben kan ik niet anders, na DPW X, dan weer van mij laten horen.

De General Manager van DPW, Eva Lynn heeft inmiddels een aardig legertje handlanger bij elkaar geharkt die er mede voor hebben gezorgd dat mark Kodiak zijn carrière heeft moeten beëindigen. Je kon er natuurlijk van te voren donder op zeggen, dat Eva meerdere azen in de mouw zou hebben en dat Michael Dante uiteindelijk de winst naar zich toe kon trekken. Na wat (hum) hulp van Sean Lucas, Andrei Ivanov, Troublemaker, Santos en Christo Cohiba, was dan ook vanaf dat punt geen verrassing meer.

Dat betekent nu dat Mark Kodiak niet meer op het actieve roster staat, dit tot genoegen van Eva die nu ruim baan heeft om haar plannen verder uit te voeren zonder enige vorm van oppositie van betekenis. Althans dat lijkt de status quo van dit moment. Eva zorgde er namelijk ook nog voor dat Santos de High Stakes koffer won van Axl Star, die hem vlak daarvoor van het plafond had gehaald in de ladder match.

Eva heeft vooralsnog dus alle touwtjes vrij stevig in handen en kan haar dienaren laten doen wat zij hen opdraagt. Kodiak staat nu buitenspel en houdt in dat Michael Dante inmiddels zijn handen vrij heeft en op jacht gaat naar de Dutch Heavyweight Championship, momenteel gehouden door Max Damon, die bij DPW X na een uitstekende wedstrijd tegen Fabio Ferrari de overwinning behaalde. Max kan zich gaan voorbereiden op een matpartij, die wellicht zijn grootste uitdaging tot op heden is.

Er zijn nog altijd worstelaars binnen DPW, die geen boodschap hebben aan de aanhoudende veroveringsdrift van Eva Lynn.
De broers van Kunder bijvoorbeeld. Zelden heb ik de ogen van Eva Lynn meer vuur zien schieten dan bij het debuut van hun nieuwe manager Dick van Kunder.
Vraag mij trouwens niet waarom, want Dick bleek al meteen razend populair te zijn.

En tijdens Fight 2 Survive zal hij andermaal in de hoek van de van Kunders staan samen met de op DPW X bestolen Axl star, als ze het gaan opnemen in een klassieke six man tag match tegen Santos, Troublemaker en Christo Cohiba. Ik mag wel hopen dat we iets meer wrestlingholds gaan zien van Chohiba want die twee van de laatste keren daar krijg je geen overwinning mee. Maar we zullen zien of de sneaky Cubaan inmiddels iets meer lef in zijn donder heeft.

Nu we het toch over tag team wedstrijden hebben, Zer010 ligt nu definitief op zijn gat. Daniël van Kuijk werd bij DPW X in de steek gelaten door Carlos Roberto die het constante gedram en gestook van Daniël volledig zat was en hem ijskoud liet staan. Beide voormalig teammaten staan bij Fight 2 Survive tegenover elkaar met als twist dat beiden een mysterypartner gaan hebben. Ik heb inmiddels wat onderzoek gedaan, maar ik ben absoluut nog niks wijzer. Daniël laat de laatste tijd geen gelegenheid onbenut om commentator Sven Mesman op zijn nummer te zetten, maar die heeft al laten weten zeker niet de ring in te willen en kunnen stappen, dus hij valt alvast af. Maar wie dan wel? En wie heeft Daniël zo gek weten te krijgen om met hem te teamen? Niemand laat was los, zelfs de Mustangs en Retroman doen er het zwijgen toe. Ik denk dat het tot op de dag zelf een verrassing zal blijven en dat is misschien wel beter ook.

Daarover gesproken, dat de wedstrijd tussen Jurn Simmons en Kenzo Richards onbeslist eindigde was ook bij DPW X voor menigeen een verrassing. Kenzo is echter nog niet klaar met Simmons en wil koste wat het kost die overwinning halen. Vandaar dat bij Fight 2 survive beide kemphanen wederom tegenover elkaar staan. Wie het internet in de gaten heeft gehouden weet dat Simmons er inmiddels een WWE try-out op heeft zitten, en dat geeft mijns inziens extra motivatie om Kenzo z’n chops onschadelijk te maken, als hij dat toelaat tenminste.

Tel hierbij, de inmiddels traditionele Leos van Elk Memorial Battle Royal op en je hebt een avond die je niet over mag slaan. Het wordt hoe dan ook een geweldige afsluiting van 2018. Tot ziens op 8 december in de hoekstee in Hoek van Holland!

Een column door Samson Knight.

facebook     twitter     youtube     google     rss