FIGHT 2 SURVIVE 2018 - TAG TEAM CHALLENGE UPDATE – DANIEL REVEALS HIS PARTNER

Het is ondertussen alweer een week of twee geleden dat bekend werd dat Daniel van Kuijk zijn voormalig ZER010 partner Carlos Roberto heeft uitgedaagd tot een tag team wedstrijd – die op 8 december aanstaande tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive moet plaatsvinden!

“Ons Nieuwe Voorbeeld” gaf aan een nieuwe tag team partner te hebben gevonden en Carlos moest ook maar een nieuwe partner zien te vinden.

Sinds die tijd is het stil gebleven. Terwijl Daniel vol ongeduld zit en maar al te graag de identiteit van zijn nieuwe tag team partner wilt onthullen lijkt Carlos Roberto van de aardbodem verdwenen en laat hij zich niet uit over of hij al een tag team partner heeft gevonden.
Nou is Carlos nooit een prater geweest. Carlos laat liever zijn vuisten voor zich praten terwijl Daniel natuurlijk een reputatie heeft als een echte “trashtalker”.

Ondertussen heeft Daniel aan Algemeen Manager Eva Lynn laten weten wie hij bereid heeft gevonden om samen met hem de strijd aan te gaan. Daniel heeft niemand minder dan Nick Lux bereid gevonden om met hem samen te werken!

Amsterdammer Lux staat bekend als een eenling, vandaar ook zijn bijnaam the Lone Wolf, maar hij is toch ingegaan op het aanbod van Daniel om met hem samen te werken.
Daniel heeft tegen Nick gezegd dat hij geen vertrouwen meer heeft in Rotterdammers als partner en hij wilt het over een hele andere boeg gooien nu!

Nu Daniel bekend heeft gemaakt wie zijn nieuwe tag team partner is blijft dus nog de vraag of Carlos al in staat is geweest een nieuwe tag team partner te vinden. En zo ja dan, wie?

Zal Carlos zijn tegenstanders tot de show in onzekerheid laten? Of zal hij binnenkort wat van zich laten horen?

Kom het zaterdag 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss