TRIPLE THREAT MATCH: KENZO vs JURN vs SITOCI!

Het zal niet zijn ontgaan dat de populariteit van onze Algemeen Manager onder de DPW Fans de afgelopen maanden een flinke deuk heeft opgelopen. Sinds ze haar pijlen heeft gericht op de populaire voormalig Kampioen Mark Kodiak moet ze het keer op keer ontgelden bij de DPW Fans.

Terwijl ze zelf van mening is dat alles wat ze doet, ze doet om Dutch Pro Wrestling naar een hoger niveau te tillen. Zo wist ze Emil Sitoci te contracteren voor meerdere shows. En bracht ze ook Jurn Simmons naar DPW; iets waar de Fans al langere tijd op hoopte. En onder haar leiderschap werd ook ons 10-jarig bestaan gevierd tijdens DPW X – afgelopen september!

Toch blijven de Fans kritisch over haar optreden. En sinds ze er voor heeft gezorgd dat Mark Kodiak vroegtijdig moest stoppen met worstelen en nu er alles aan probeert te doen om de Dutch Heavyweight Championship bij Michael Dante te doen belanden, krijgt ze nog meer hoon over haar heen.

Het lijkt er sterk op dat ze niets goeds kan doen in de ogen van een groot gedeelte van de DPW Fans. En dit is haar niet in haar koude kleren gaan zitten. Eva Lynn loopt tijdens de shows zwaar geïrriteerd backstage rond.

En het feit dat ze zich belachelijk gemaakt voelt door zowel het optreden van Jeroen van Loon, die is teruggekeerd als Dick van Kunder; als de terugkeer van Mark Kodiak, die zich afgelopen show, de 2018 editie van Fight 2 Survive, met de uitkomst van de Titelwedstrijd bemoeide, vergroten de frustraties.

Kort gezegd voelt ze voelt zich niet serieus genomen als Algemeen Manager. En dit terwijl ze haar tijd en ziel dagelijks in Dutch Pro Wrestling stopt!

Eerst was ze niet van plan om toe te geven aan het gerumoer onder de Fans en was ze van plan om haar eigen weg te blijven varen. Echter heeft ze besloten om de trouwe fans tegemoet te komen en ze te trackteren op een speciale wedstrijd!

Op zaterdag 2 februari aanstaande zal er namelijk een Triple Threat gaan plaatsvinden tussen drie van de grootste namen binnen het Nederlands worstelen in een wedstrijd die nog nooit eerder vertoond is! Misschien wel de grootste Triple Threat ooit in het geschiedenis van het Nederlands worstelen!

KENZO RICHARDS zal het gaan opnemen tegen misschien wel zijn grootste rivaal ooit EMIL SITOCI! En om de wedstrijd extra spannend en speciaal te maken zal ook JURN SIMMONS deelnemen aan deze wedstrijd!

Gezamenlijk hebben deze drie worstelaars bijna alle belangrijke Titels in Nederland op hun naam staan! En behoren ze onbetwist tot de top van de Nederlandse worstelaars!

Eva Lynn ziet de wedstrijd als een speciale kerstcadeau voor de Fans en hoopt dat ze door deze grote wedstrijd te presenteren weer een beetje respect terug kan winnen!

Welke Nederlandse worstelgrootheid zal op 2 februari aanstaande de ring als overwinnaar verlaten?

Kom het zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en wees getuigen van deze wedstrijd die je absoluut niet live mag missen en bestel vandaag nog je kaarten!

  • Show Datum: zaterdag, 02 februari 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss