HIGH VOLTAGE MAIN EVENT TITLE MATCH: MAX DAMON VERSUS MICHAEL DANTE!

Het is geen groot geheim dat het onze Algemeen Manager een doorn in het oog is dat Max Damon ondertussen al meer dan een jaar met de Dutch Heavyweight Championship rondloopt! Daar waar een objectief persoon blij zou zijn met de King Of Bling als belangrijkste vertegenwoordiger van de organisatie, denkt Eva Lynn daar heel anders over!

Tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive gaf ze Michael Dante de kans om de titel te veroveren; en Hell’s Spartan leek hard op weg naar de titelwinst, zeker toen hij hulp kreeg van de aanhangers van Eva. Trouble Maker, Christo Cohiba, Santos en Sean Lucas kwamen Dante te hulp, dankbaar misbruik makend van de geen diskwalificatie regels. En niets leek de Amsterdammer meer in de weg te staan om de ring als nieuwe Kampioen te verlaten.

Toen verscheen echter vanuit het niets Mark Kodiak ten tonele die de Kampioen te hulp schoot. Dit tot groot ongenoegen van Eva Lynn. Onze Algemeen Manager moest lijdzaam toekijken hoe de afleiding van Kodiak ervoor zorgde dat Max Damon kon toeslaan met de Bling Factor en alsnog zijn titel met succes wist te verdedigen.

Na de wedstrijd ging Eva verbaal helemaal door het lint; en het zal dan ook mening DPW Fan ontgaan zijn dat ze tijdens haar woede-uitbarsting ook een rematch voor de titel aankondigde die tijdens de 2019 editie van High Voltage – op zaterdag 2 februari aanstaande, zal gaan plaatsvinden!

Eva Lynn is dus ondertussen gewaarschuwd en weet dat ze nog lang niet verlost is van de Grizzly Renegade! Ze zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat Kodiak zich niet met de titelwedstrijd zal kunnen bemoeien!

Of haar dat gaat lukken; of dat Kodiak toch in staat is om roet in het eten te gooien zal op 2 februari blijken! En naast het feit dat Max Damon zijn titel opnieuw tegen Michael Dante moet verdedigen; moet hij ook rekening houden met de dreiging van Santos, die sinds DPW X met de High Stakes Koffer rondloopt!

Zal Mark Kodiak wederom zich met de wedstrijd gaan bemoeien? Of weet Eva Lynn hem af te stoppen? Zal Max Damon in staat zijn om de titel opnieuw succesvol te verdedigen? Of beginnen we het nieuwe jaar met het kronen van Michael Dante als nieuwe Kampioen? Of zal Santos op slinkse wijze weten toe te slaan en de ring als Kampioen verlaten?

Kom het zaterdag 2 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 Worstelseizoen Première, High Voltage, in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 02 februari 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss