HIGH VOLTAGE 2019 - NICK LUX VERSUS AXL STAR

Nick Lux is sinds zijn debuut begin 2018 nog steeds ongeslagen en heeft ondertussen een imposante lijst aan overwinningen opgebouwd.

Zo moesten na Hugo Atilles ook Fransman Jimmy Gavroche, Engelsman Mil Martinez Jnr. en Australiër Del Cano hun meerdere erkennen in de Lone Wolf.

Het succes van Nick Lux is niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Daniel van Kuijk hem al benaderd om voortaan samen te werken. Wat tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive ook een succes bleek toen ze samen het team bestaande uit Carlos Roberto en Hugo Atilles wisten te verslaan.

Tijdens High Voltage – op zaterdag 2 februari aanstaande – zal Nick Lux echter weer van zijn eigen kracht moeten uitgaan als hij het gaat opnemen tegen Axl Star! Axl Star heeft een uiterst succesvol 2018 achter zich liggen. Zo wist hij de High Stakes Ladder Match tijdens DPW X op zijn naam te zetten. En werd hij de winnaar van de 2018 Leos van Elk Memorial Battle Royal!

Voor beide kan een overwinning in deze wedstrijd een belangrijke stap richting een eventuele titelwedstrijd zijn!

Zal Nick Lux zijn ongeslagen reeks in 2019 weten voort te zetten? Of zal Axl Star de eerste zijn die de Lone Wolf weet te verslaan?

  • Show Datum: zaterdag, 02 februari 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss