HIGH VOLTAGE 2019 - LONG & THICK VERSUS SANTOS & TROUBLE MAKER

Het zal de DPW Fans niet als een verrassing komen om te horen dat het legendarische tag team Long & Thick geen kerstkaart heeft mogen ontvangen van onze Algemeen Manager. Eva Lynn is namelijk zwaar geïrriteerd dat de gebroeders van Kunder achter haar rug om Jeroen van Loon terug naar Dutch Pro Wrestling hebben gehaald als hun manager en mascotte Dick van Kunder.

Het is Eva er dan ook alles aan gelegen om Bas en Mot te bestrijden in de hoop dat ze Jeroen weer zullen wegsturen. En aangezien ze niet in staat is om de Soldiers Of Fortune in te zetten – door de afwezigheid van Andrei Ivanov – heeft ze besloten dat het combinatie bestaande uit voormalig Kampioen Trouble Maker en Santos het klusje maar moeten klaren!

Tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive stonden beide teams ook al tegen elkaar in een wedstrijd waarbij ook Axl Star en Christo Cohiba betrokken waren. Toen wisten Bas en Mot samen met Axl de wedstrijd te winnen! Trouble en Santos zijn dus uit op wraak!

En daar waar Bas en Mot rekening moeten houden met de aanwezigheid van Christo Cohiba in de hoek van de voormalig Kampioenen; daar zullen Santos en Trouble rekening moeten houden met de grappen en grollen van Dick van Kunder!

Welk team zal het jaar met een overwinning beginnen? Het legendarische Long & Thick? Of toch de handlangers van Eva Lynn?

Kom het zaterdag 2 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 02 februari 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss