WRESTLING RAMPAGE - 4 WAY CLASH – RAMI VS SPARKS VS EVERS VS STAR!

Afgelopen zaterdag lieten we al weten dat we vandaag een spectaculaire wedstrijd zouden aankondigen die op ZATERDAG 30 MAART AANSTAANDE zal gaan plaatsvinden tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN heeft namelijk bepaald dat RAMI ROMEO, DANIEL SPARKS, JOHNNY EVERS en AXL STAR het tegen elkaar zullen gaan opnemen in een 4 WAY!

En alle vier de deelnemers aan de wedstrijd hebben iets te bewijzen! Zo is Rami Romeo nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning binnen Dutch Pro Wrestling! En de BLACK DRAGON kan zijn debuut extra glans geven door de overwinning te behalen!

Axl Star heeft tijdens High Voltage een gevoelige nederlaag geleden in zijn wedstrijd tegen NICK LUX en hoopt met een overwinning te laten zien dat zijn overwinning in de LEOS VAN ELK MEMORIAL BATTLE ROYAL – afgelopen december – geen toevalstreffer was.

En als Johnny Evers de wedstrijd weet te winnen kan hij misschien eindelijk onze Algemeen Manager overtuigen dat hij meer in zijn mars heeft. Want Eva lijkt het Evers nog steeds niet te hebben vergeven dat hij haar gefaald heeft.

Wie zal de 4-Way op zijn naam schrijven? Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens Wrestling Rampage in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss