WRESTLING RAMPAGE - SEAN LUCAS VERSUS ANGUS MCQUEEN

Afgelopen december tijdens Fight 2 Survive stonden deze twee kemphanen ook al tegenover elkaar. Algemeen Manager Eva Lynn had toen echter bepaald dat als Angus McQueen de wedstrijd zou verliezen hij, net zoals Mark Kodiak, ontslagen zou worden.

Helaas voor McQueen was het Sean Lucas die de wedstrijd wist te winnen. En ondanks een herkansing – als McQueen de Leos van Elk Memorial Battle Royal zou winnen mocht hij blijven, leek het erop dat we dus de laatste wedstrijd van Angus McQueen hadden gezien.

Echter heeft Eva Lynn besloten om Angus McQueen een uitnodiging te sturen om deel te nemen aan de Rampage Rumble aanstaande zaterdag in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

McQueen heeft positief op de uitnodiging gereageerd en kreeg toen te horen dat Sean Lucas ook om een rematch had gevraagd en dat Eva Lynn hiermee zou instemmen als McQueen ook akkoord er mee zou gaan. Angus die maar al te graag wraak wilt nemen op de Soldaat zei natuurlijk geen nee!

Zal Angus McQueen dit keer wel in staat zijn om de wedstrijd winnend af te sluiten? Of zal Sean Lucas de Schotse Hooligan voor de tweede keer vernederen?

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss