DPW BATTLEFRONT - DANTE VERSUS KENZO – TITLE MATCH!

Nadat nieuwe Kampioen Michael Dante tijdens Wrestling Rampage nog vrijaf had gekregen van Algemeen Manager Eva Lynn moet hij er zaterdag 1 juni aanstaande toch echt aan geloven en mag hij voor het eerst de Dutch Heavyweight Championship op het spel gaan zetten!

En hij mag alvast zijn borst nat gaan maken want zijn tegenstander is niemand dan de Dutch Fighting Machine: Kenzo Richards! De Sensei Of Chops wist de Rampage Rumble op zijn naam te schrijven en verdiende daarmee een titelwedstrijd!

Volgens onze bron dichtbij onze Algemeen Manager, die graag anoniem wenst te blijven, hinkt Eva Lynn op twee gedachtes. Aan de ene kant ziet ze $-tekens in haar ogen bij de gedachte aan deze wedstrijd! Dante en Kenzo hebben elkaar nog nooit eerder in de ring ontmoet en de wedstrijd kan omschreven worden als een echte Nederlandse droomwedstrijd!

Aan de andere kant ziet Eva ook in dat Kenzo misschien wel eens de grootste dreiging voor een langdurige periode als Kampioen voor Dante kan zijn! Kenzo Richards is er namelijk heel erg op gebrand om zich eindelijk ook een tweevoudig Dutch Heavyweight Champion te mogen noemen!

Zowel Michael Dante als Eva Lynn mogen dus Kenzo als tegenstander zeker niet onderschatten. En Eva zal ongetwijfeld wel weer een plannetje bedenken om het Dante een stuk makkelijker te maken. Ze heeft nog altijd de leden van haar Eva’s Empire achter de hand, een groep die nu met Carlos Roberto er bij wederom gegroeid is.

Kenzo Richards ondertussen, zal zich ook niet zomaar de kaas van zijn brood laten eten. Nu hij eindelijk weer eens kans krijgt om de Titel te winnen zal hij deze met beide handen aangrijpen. En hij zal zijn handen ook voor zich laten spreken als hij ongetwijfeld weer een aantal vernietigende Chops gaat uitdelen!

Zal Kenzo in staat zijn om Dante gelijk tijdens zijn eerste verdediging te onttronen? Of zal Dante in staat zijn om de aanval reeks aan Chops die hem ongetwijfeld te wachten staat te overleven?

Kom het zaterdag 1 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss