DPW BATTLEFRONT - ACHILLES VERSUS DAMON

Aaron Achilles zorgde misschien wel voor de grootste choquerende overwinning in de geschiedenis van Dutch Pro Wrestling toen hij tijdens Wrestling Rampage wist te winnen van Kenzo Richards! Het ongeloof straalde van de gezichten van de aanwezige fans af. En Aaron Achilles werd in een klap gelijk een nieuwe favoriet van onze General Manager Eva Lynn.

Eva beloonde Aaron zelfs voor zijn overwinning door hem als 26e deelnemer toe te voegen aan de Rampage Rumble en hij mocht tijdens deze wedstrijd als laatste deelnemer de ring betreden.

Met dit voordeel op zak was het voor de Algerijnse Belg een stuk makkelijker om te overleven binnen de ring en het kwam dan ook niet als een grote verrassing dat hij een van de laatste twee deelnemers overbleef. Tegenover hem stond echter de Sensei Of Chops! En die had nog een appeltje met hem te schillen! Kenzo trakteerde hem op nog een Chop en wist hem uiteindelijk de ring uit te werken!

Op zaterdag 1 juni aanstaande keert Aaron Achilles weer terug naar Dutch Pro Wrestling! En ook dit keer zal hij het niet gemakkelijk krijgen! Hij moet het namelijk gaan opnemen tegen voormalig tweevoudig Kampioen Max Damon!

Als de King Of Bling weer in aanmerking wil komen voor een kans om de titel terug te winnen dan is een overwinning op Aaron Achilles noodzakelijk! Aaron Achilles komt nog niet in aanmerking voor een titelwedstrijd maar een overwinning op Max Damon kan daar wel eens verandering in brengen!

Zal Max Damon in staat zijn om de overwinning te behalen en daarmee een stap dichter bij zijn rematch voor de titel komen? Of zal Aaron Achilles na zijn overwinning op Kenzo Richards wederom weten te choqueren door ook de King Of Bling te verslaan?

Kom het zaterdag 1 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss