HIGH VOLTAGE 2020 - MARK KODIAK VERSUS AARON ACHILLES – TITLE MATCH

De leden van de Raad van Bestuur hebben tot op heden nog geen besluit genomen over een mogelijke opvolger van Eva Lynn als Algemeen Manager. Aangezien de eerste show van het jaar wel al voor de deur staat moeten er ondertussen wel beslissingen worden genomen.

Daarom heeft de Championship Committee de touwtjes in handen genomen om de wedstrijden vast te stellen die op zaterdag 1 februari aanstaande tijdens High Voltage zullen gaan plaatsvinden in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam).

Kampioen Mark Kodiak zal tijdens High Voltage zijn Titel op het spel gaan zetten en Aaron Achilles is aangewezen als zijn uitdager!

De uit Brussel afkomstige Belg heeft een indrukwekkende debuutjaar achter de rug. Zo wist hij niet alleen tot tweemaal toe Kenzo Richards te verslaan, maar ook Max Damon en Axl Star moesten het onderspit delven. Alleen Santos wist met behulp van Kenzo de overwinning te pakken op de Belg.

Dankzij deze indrukwekkende reeks aan overwinningen heeft hij nu de kans verdient om tijdens de eerste show van 2020 een gooi te doen naar de Titel.

Mark Kodiak zal zich echter niet zomaar gewonnen geven en zal er alles in zijn macht aan doen om met succes zijn Titel te verdedigen nadat hij er zolang over heeft gedaan om deze terug te winnen.

Toch zal hij op zijn hoede moeten blijven wat Aaron Achilles heeft de afgelopen maanden laten zien dat hij tot alles in staat is om de overwinning binnen te slepen en hij het niet schuwt om zich tot valsspelen te verlagen.

En nu de meest prestigieuze Titel van Nederland voor het grijpen is zal hij ongetwijfeld het onderste uit de kan willen halen om de Titel mee terug naar België te nemen.

Zal Aaron Achilles de Grizzly Renegade weten te onttronen tijdens High Voltage en de Titel mee naar België nemen? Of zal Mark Kodiak in staat zijn om zijn arrogante uitdager het zwijgen op te leggen?

Kom het zaterdag 1 februari aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee, Hoek van Holland tijdens de 2020 editie van High Voltage en bestel je kaarten op www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss