HIGH VOLTAGE 2020 - SANTOS VERSUS KENZO RICHARDS - SANTOS’S LAST MATCH!

Zoals bekend kondigde Santos afgelopen december tijdens Fight 2 Survive nadat hij de 2019 editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal had gewonnen aan dat hij van plan is om zijn worstelschoenen aan de wilgen te hangen. De tweevoudige Dutch Heavyweight Champion zal tijdens High Voltage op zaterdag 1 februari aanstaande de laatste keer de ring betreden in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) als actieve worstelaar.

De vraag was al snel tegen wie Santos het zou gaan opnemen tijdens zijn afscheidswedstrijd. De voormalig leider van ZER010 kwam zelf met een verrassend voorstel. Hij wilt namelijk nog eenmaal de ring delen met misschien wel zijn grootste rivaal van zijn carrière: Kenzo Richards!

Niet veel mensen stappen graag vrijwillig de ring in tegen de Dutch Fighting Machine omdat ze weten wat hun te wachten staat: de vernietigende klappen op hun borst van de harde handen van Kenzo!

Santos weet als de beste wat het is om de harde Chops te moeten incasseren aangezien hij in het verleden al vaker hiervan het slachtoffer is geweest.

Zowel binnen Dutch Championship Wrestling als Dutch Pro Wrestling stonden deze twee worstelgrootheden menig maal tegenover elkaar in de ring en lieten ze elkaar alle hoeken van de ring - en de zaal – zien.

Santos is in zijn hele carrière altijd een strijder geweest en zal zich niet zonder slag en stoot gewonnen geven in zijn allerlaatste wedstrijd. En hij weet ook dat Kenzo zich zeker niet zal inhouden. En dat verwacht hij ook niet!

Zal Santos nog een maal weten te vlammen en zijn grote rivaal weten te verslaan? Of zal Kenzo toch de overwinning weten te behalen?

Kom het zaterdag 1 februari aanstaande zelf live aanschouwen tijdens de 2020 editie van High Voltage in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en wees getuigen van de laatste wedstrijd van Santos! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss