HIGH VOLTAGE 2020 - NICK LUX VERSUS JOHNNY EVERS - #1 CONTENDERSHIP

Toen Nick Lux onlangs vernam dat niet hij – ondanks zijn ongeslagen status – maar Aaron Achilles is aangewezen als uitdager voor de Dutch Heavyweight Championship was hij zacht gezegd niet blij. Toen hij later te horen kreeg dat ook zijn droom wedstrijd tegen Santos aan zijn neus voorbijging was het hek helemaal van de dam.

In een aantal berichten die wij hier niet zullen publiceren uiten de luidruchtige Amsterdammer zijn onvrede over de – in zijn ogen – onterechte gang van zaken. Lux liet onder andere weten dat hij het gevoel heeft dat er geen respect voor hem en zijn prestaties zijn.

Toen Lux vervolgens te horen kreeg dat hij net zoveel respect verdiend als hij naar de DPW Fans toont en dat hem nog een boete staat te wachten voor het bespugen van het publiek ging hij helemaal door het lint.

Ook deze reacties zullen we de Fans verder besparen. Lux kalmeerde pas enigszins toen hij werd geïnformeerd over zijn aankomende wedstrijd tijdens de 2020 editie van High Voltage – op zaterdag 1 februari aanstaande!

Nick Lux zal het namelijk gaan opnemen tegen niemand minder dan Johnny Evers! En de winnaar zal zich de nieuwe Number One Contender mogen noemen voor de Dutch Heavyweight Championship en zal op een nog nader te bepalen tijdstip een titelwedstrijd verdienen!

Lux gaat er – mede gesterkt door zijn lange reeks aan overwinningen – ondertussen al vanuit dat hij de overwinning al op zak heeft! Maar Johnny Evers zal zich niet zomaar gewonnen geven nu een kans op een titelwedstrijd binnen handbereik is!

Wie zal de ring verlaten als de nieuwe Number One Contender? Johnny Evers? Of toch Nick Lux?

Kom het zaterdag 1 februari aanstaande zelf live aanschouwen tijdens High Voltage in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss