HIGH VOLTAGE 2020 -TROUBLE MAKER VERSUS CARLOS ROBERTO

Tijdens Fight 2 Survive maakte Trouble Maker deel uit van Eva’s Empire toen zij het opnamen tegen Kodiak’s Resistance. Nadat Trouble Maker werd uitgeschakeld in de wedstrijd ging hij door het lint en keerde zich tegen zijn manager Christo Cohiba en Carlos Roberto. Beiden werden hardhandig aangepakt door de ADHD-Warrior waarna beide ook werden uitgeschakeld.

Het was een goed bewaarde geheim in de kleedkamers dat het al maanden niet zo boterde tussen de geniepige manager en zijn client. Trouble Maker stoorde zich er al langer aan dat de aanwezigheid van Cohiba hem meer verliespartijen opleverde dan winstpartijen!

Cohiba ziet het echter heel anders. Hij is er nog steeds van overtuigd dat hij het beste met zijn client voorhad en zint nu op wraak! Daarom heeft hij Carlos Roberto nu de opdracht gegeven om af te rekenen met Trouble en hem een kopje kleiner te maken!

Zal Carlos Roberto in staat zijn om met zijn brute kracht Trouble Maker te verslaan? Of zal Trouble laten zien dat nu hij weer op zijn eigen benen staat hij wel wedstrijden kan winnen?

Kom het zaterdag 1 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2020 editie van High Voltage in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss