HIGH VOLTAGE 2020 - SOF VERSUS LBC - TAG TEAM ACTION

Natuurlijk kan er geen tag team wedstrijd ontbreken tijdens een Dutch Pro Wrestling show! Aanstaande zaterdag zullen tijdens High Voltage de leden van Soldiers Of Fortune de ring betreden in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) om het op te gaan nemen tegen het gemaskerde duo van Los Ballos Colossos!

Uno en Dos hebben tijdens Fight 2 Survive afgerekend met Cohiba’s Cabana en nu wacht hen een nog grotere uitdaging als ze het gaan opnemen tegen Sean Lucas en Andrei Ivanov. En de soldaten zullen er op gebrand zijn om de overwinning uit de strijd te slepen.

De afgelopen shows waren de Soldaten niet zo succesvol in hun wedstrijden maar nu is de tijd aangebroken om hun ruggen te rechten en zich weer te focussen op hun eigen carrière nu ze geen rekening meer hoeven te houden met de wensen van Eva Lynn.

Zullen de Soldiers Of Fortune 2020 beginnen met een overwinning op de gemaskerde Mexicaanse Luchadores? Of zullen de leden van Los Ballos Colossos toch de overwinning uit de strijd weten te slepen?

Kom het aanstaande zaterdag zelf aanschouwen tijdens de 2020 editie van High Voltage in de Hoekstee en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss