DPW BATTLEFRONT 2020 - MARK KODIAK VERSUS AARON ACHILLES

Tijdens High Voltage kreeg Aaron Achilles de kans om Kampioen Mark Kodiak te onttronen. Helaas voor de Prince wist hij wel de wedstrijd – via diskwalificatie – te winnen, maar mocht hij de Titel niet met zich meenemen naar België.

De uitdager begon voortvarend aan de wedstrijd en liet zien niet geïntimideerd te zijn door zijn tegenstander. Met weinig respect voor de regerende Kampioen probeerde de uitdager de wedstrijd naar zijn hand te zetten.

Toen dit echter allemaal op niets leek uit te lopen verlaagde Achilles zich al spoedig tot vals spelen. Maar de Kampioen was hierop voorbereid. Nadat eerder vorig jaar zowel Kenzo Richards als Axl Star al slachtoffer waren geworden van de smerige streken van de Belg, probeerde hij dit keer weer toe te slaan toen de aandacht van de scheidsrechter was afgeleid.

Echter werd de uitdager slachtoffer van zijn eigen sluwe streken en liep in zijn eigen valkuil. In plaats van Kodiak te verblinden met een hand vol poeder, belande het goedje in het gezicht van de uitdager. Toen de scheidsrechter echter het hele gezicht van Aaron Achilles onder het witte poeder zag liet hij de bel snel luiden.

De scheidsrechter besloot Kodiak te diskwalificeren en de overwinning aan de uitdager toe te wijzen omdat hij ervan uit ging dat de Grizzly Renegade gebruik had gemaakt van de poeder. Echter tot grote ongenoegen van de uitdager was hij wel de winnaar van de wedstrijd, maar kan de Titel niet via diskwalificatie van eigenaar wisselen.

Kodiak was niet blij met de uitkomst en nadat Aaron Achilles besloot om een herkansing te eisen besloot de Kampioen hier snel mee in te stemmen.

Tijdens de 2020 editie van Battlefront – op zaterdag 23 mei aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) – zullen Aaron Achilles en Mark Kodiak elkaar weer in de ring treffen met wederom als inzet de Dutch Heavyweight Championship!

Zal Aaron Achilles dit keer wel de ring verlaten als nieuwe Kampioen? Of weet Mark Kodiak de dreiging van de Prince te neutraliseren?

Kom het zaterdag 23 mei aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront 2020 in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop en beleef de actie live vanaf het puntje van je stoel!

  • Show Datum: zaterdag, 23 mei 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss