DPW BATTLEFRONT 2020 - NICOLAS KLEISER VERSUS AXL STAR

De afgelopen maanden werd Axl Star continue lastiggevallen door Alyssa. Als een ware stalker verscheen ze keer op keer ten tonele. Ondanks dat Axl Star duidelijk liet merken hier niet van gediend was, accepteerde Alyssa geen nee. Ze moest en zou Axl Star toevoegen tot haar collectie poppetjes.

Toen het duidelijk werd dat het Alyssa niet op eigen kracht zou lukken om Axl Star voor zich te winnen keerde afgelopen december tijdens Fight 2 Survive het gemaskerde monster Nicolas Kleiser terug. Hij richtte zijn vizier gelijk op de worstelde Rockster en elimineerde hem uit de Leos van Elk Memorial Battle Royal.

Axl Star was gewaarschuwd. Hij wist nu dat hij niet alleen met een gestoorde stalker in Alyssa te maken had. Maar hij is nu ook opgejaagd wild voor de mysterieuze Kleiser.

Tijdens High Voltage nam Axl Star het op tegen Christo Cohiba, maar aangevoerd door Alyssa kwam Kleiser de wedstrijd verstoren. Axl Star wachtte echter niet de aanval af en besloot zelf de eerste klappen uit te delen.

Nadat het de beveiliging eindelijk was gelukt om de kemphanen uit elkaar te halen, nam Axl Star de microfoon ten handen en daagde hij zijn kwelgeest uit tot een wedstrijd tijdens de 2020 editie van Battlefront – op zaterdag 23 mei aanstaande.

Zal Axl Star in staat zijn om de dreiging van de geheimzinnige Nicolas Kleiser te overkomen? Of zal hij het slachtoffer worden van de gemaskerde maniak? En zal het Alyssa eindelijk lukken om Axl toe te voegen aan haar collectie?

Kom het zaterdag 23 mei aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Early bird tickets zijn nog tot 23 februari aanstaande te bestellen met korting via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 23 mei 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss