DUTCH WRESTLING HALL OF FAME – CLASS OF ’22: RICK PETERS

Zoals bekend, zullen wij op zaterdag 26 november, tijdens DPW Fight 2 Survive, een moment nemen om een aantal personen te eren en op te nemen in de Dutch Wrestling Hall of Fame.
 
Eerder was al bekend gemaakt dat Leos van Elk en Bas van Kunder worden opgenomen in de Dutch Wrestling Hall of Fame voor hun bijdrage aan het Nederlands worstelen, door middel van hun inzet of invloed.
Wij voegen daar zeer graag, een derde Hall of Fame inductee aan toe, waarvan wij vinden dat hij in de geschiedenis van Pro-Wrestling in Nederland, een bijzondere bijdrage heeft gebracht.
Voor zijn verdiensten, inzet en motivatie, zowel als promoter en announcer bij Dutch Pro Wrestling nemen wij, Rick Peters op in de Dutch Wrestling Hall of Fame!
 
Rick is zeker geen onbekende in de wereld van Pro-Wrestling en maakte lange tijd deel uit van het team van Dutch Pro Wrestling. In zijn vroege jaren, na de oprichting van de allereerste promotie FCW, was hij regelmatig met zijn compagnon Sjoerd Zegers langs de worstelring te vinden, om elk evenement middels camera vast te leggen. Langzaamaan groeide zijn bekendheid bij de promoties in zowel binnen als buitenland.
 
Daarna was hij te vinden bij promoties zoals 1 Pro Wrestling, Dutch Championship Wrestling en niet veel later was hij betrokken bij de oprichting van Dutch Pro Wrestling.
Rick was de allereerste in Nederland, die het concept va de Supershow naar Nederland bracht. Als onderdeel van het DPW Team, brachten zij de grote shows met sterren zoals Kevin Nash, Rob van Dam, Rhyno, Al Snow, Scott Steiner, Million Dollarman, Terry Funk, Carlito, Chris Masters, Jushin Thunder Liger en nog vele andere grote namen, binnen het handbereik van de Nederlandse Worstel Fan.
 
Rick Peters pakte bij Dutch Pro Wrestling, tijdens een talent search, een keer de microfoon op en toen bleek dat hij zelf een enorm talent had en werd hij de vaste ring-announcer van DPW. Met een flair en een geluid, zoals zijn voorbeeld, wrestling announcer Michael Buffer, wist Rick de shows, elke keer op hoog niveau te presenteren.
 
Wat Rick ook deed bij Dutch Pro Wrestling, promoten van de Supershows of het aankondigen van menig talent, hij deed het met het grootste plezier, voor de sport waar we allemaal van houden, Pro-Wrestling!
 
Rick Peters verdiend door zijn inzet, toewijding en bijdrage, een verdiende plek in de Dutch Wrestling Hall of Fame als onderdeel van de Class of ’22.
 
Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen bij dit bijzondere en eervolle moment.
 
De 2022 editie van Fight 2 Survive vindt plaats op zaterdag 26 november in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
  • Show Datum: zaterdag, 26 november 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss