MARK KODIAK (CHAMPION) VERSUS AARON ACHILLES (CHALLENGER)

De kogel is door de kerk! Het Raad van Bestuur heeft besloten om Aaron Achilles een nieuwe kans te geven tegen Kampioen Mark Kodiak! Een wedstrijd die eigenlijk al tijdens de 2020 editie van Battlefront zou gaan plaatsvinden naar aanleiding van het controversiële einde van de eerste ontmoeting tussen deze twee kemphanen tijdens de 2020 editie van High Voltage!
 
De Belgische uitdager heeft ondertussen niet stilgezeten de afgelopen jaren en heeft hard getraind om volledig voorbereid de ring te betreden! Hij zal er dit keer alles aan proberen te doen om de Kampioen te onttronen en met de Titel terug te keren naar Brussel!
Natuurlijk zal Kampioen Kodiak zich niet zomaar gewonnen geven en zal zich niet zomaar de kaas van zijn brood laten eten!
 
Zal Mark Kodiak in staat zijn om succesvol zijn Titel te verdedigen? Of zal de Nederlandse Titel worden toegeëigend door onze zuidenburen?
 
Kom het zaterdag 23 april aanstaande zelf aanschouwen tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!
  • Show Datum: zaterdag, 23 april 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland