MAX DAMON VERSUS ÆRION THE ARTIST

Max Damon mag zich ondertussen een worstelveteraan noemen met een staat van dienst om U tegen te zeggen. Als voormalig tweevoudig Dutch Heavyweight Champion kan de King Of Bling gezien worden als een van de belangrijkste graadmeters binnen Dutch Pro Wrestling. Een overwinning op hem kan er wel eens voor zorgen dat de overwinnaar een grote stap maakt richting een titelwedstrijd.
 
Iemand die maar al te graag wit bewijzen dat hij klaar is om een stap richting de top te zetten is niemand minder dan Ærion The Artist. Sinds zijn debuut in 2019 heeft hij al het leven van Johnny Evers zuur gemaakt, en belangrijke overwinningen behaald op buitenlandse sterren als Brad Alekxis en Alex Ace. Naar zijn eigen mening is hij er klaar voor om een gooi naar de Titel te gaan doen.
 
Max Damon zal er ongetwijfeld heel anders overdenken en heeft zich als doel gesteld om de eerste persoon te worden die zich drievoudig Dutch Heavyweight Champion mag noemen, zeker nu zijn record als langs regerende Kampioen uit de geschiedenisboeken is verdwenen.
Zal Max Damon in staat zijn om de overwinning te behalen? Of zal hij zich laten verrassen door Ærion The Artist?
 
Kom het zaterdag 23 april aanstaande zelf live aanschouwen tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en koop je kaarten via www.dpwshop.nl!
  • Show Datum: zaterdag, 23 april 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland