MAIN EVENT TAG TEAM MATCH : BVD & KODIAK versus SITOCI & ACHILLES

Tijdens Fully Charged wist Kampioen Mark Kodiak met succes zijn Titel te verdedigen tegen zijn Belgische uitdager Aaron Achilles. Eerder op de avond had voormalig Kampioen Emil Sitoci al aangegeven dat hij zijn pijlen had gericht op de Titel, en na de wedstrijd besloot hij de Grizzly Renegade aan te vallen.
 
Terwijl Sitoci en Achilles samen Kodiak een kopje kleiner probeerde te maken kwam de Belgische worstellegende Bernard Vandamme de Kampioen te hulp.
Nieuwe DPW Commissaris Steve Taurus kwam vervolgens ten tonele en liet weten dat tijdens Powerslam, op zaterdag 25 juni aanstaande, Mark Kodiak samen met Bernard Vandamme het gaan opnemen tegen het team bestaande uit hun rivalen Emil Sitoci en Aaron Achilles!
Zullen Kodiak en Vandamme in staat zijn de overwinning te behalen? Of weten Sitoci en Achilles ondanks hun ongemakkelijke verstandhouding toch de winst te pakken?
 
Kom het zaterdag 25 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!
  • Show Datum: zaterdag, 25 juni 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland