Dutch Pro Wrestling - woensdag, 13 april 2022

RICHIE JULIO VERSUS HUGO ATILLES

Er belooft op 23 april aanstaande tijdens Fully Charged een waar slagveld te gaan plaatsen als Richie Julio het gaat opnemen tegen Hugo Atilles!
 
Worstelveteraan Richie Julio heeft alles te bewijzen in zijn singles DPW-debuut en hem wacht een geduchte tegenstander in Hugo Atilles.
 
Waar Richie ongetwijfeld zal leunen op zijn MMA-achtergrond zal Hugo het niet schuwen om zijn boks kennis te gebruiken.
 
Waar Richie het voornamelijk te doen is om de overwinning te behalen heeft Hugo nog een tweede doel: zijn tegenstander laten KOTSEN!
 
Wie zal op 23 april aanstaande de ring in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) als winnaar verlaten? Kom het zelf live aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!

MAX DAMON VERSUS ÆRION THE ARTIST

Max Damon mag zich ondertussen een worstelveteraan noemen met een staat van dienst om U tegen te zeggen. Als voormalig tweevoudig Dutch Heavyweight Champion kan de King Of Bling gezien worden als een van de belangrijkste graadmeters binnen Dutch Pro Wrestling. Een overwinning op hem kan er wel eens voor zorgen dat de overwinnaar een grote stap maakt richting een titelwedstrijd.
 
Iemand die maar al te graag wit bewijzen dat hij klaar is om een stap richting de top te zetten is niemand minder dan Ærion The Artist. Sinds zijn debuut in 2019 heeft hij al het leven van Johnny Evers zuur gemaakt, en belangrijke overwinningen behaald op buitenlandse sterren als Brad Alekxis en Alex Ace. Naar zijn eigen mening is hij er klaar voor om een gooi naar de Titel te gaan doen.
 
Max Damon zal er ongetwijfeld heel anders overdenken en heeft zich als doel gesteld om de eerste persoon te worden die zich drievoudig Dutch Heavyweight Champion mag noemen, zeker nu zijn record als langs regerende Kampioen uit de geschiedenisboeken is verdwenen.
Zal Max Damon in staat zijn om de overwinning te behalen? Of zal hij zich laten verrassen door Ærion The Artist?
 
Kom het zaterdag 23 april aanstaande zelf live aanschouwen tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en koop je kaarten via www.dpwshop.nl!