Wrestling Training

  DPW Training 2  DPW Training 1DPW Academy 13

De Dutch Pro Wrestling Acamedy is de worstelschool van Dutch Pro Wrestling en is jouw kans om ook een bekende pro-wrestler, manager of valet te worden!

Heb jij altijd die wens gehad om ook een worstelaar te worden? Maak dan die wens werkelijkheid en pak die kans om worstelaar te worden bij Dutch Pro Wrestling!

Op de Dutch Pro Wrestling Academy wordt pro-wrestling training, door ervaren en geschoolde trainers gegeven. De trainers van Dutch Pro Wrestling hebben een lange training gevolgd op de WWA4 wrestlingschool, de voormalige WCW Powerplant in Atlanta, Georgia, USA.

De Dutch Pro Wrestling Academy is de enige school in Nederland, waarvan de trainers in Amerika een opleiding hebben gevolgd. Tevens hebben zij trainingen gevolgd bij NWA Hammerlock in Engeland en hebben zij diverse trainingsseminars bij bekende professionele worstelaars gevolgd.

De Dutch Pro Wrestling Academy is gevestigd in de omgeving van Delft. Wij hebben twee trainingslokaties en geven ook training in een wrestling ring.

Wij verzorgen ook trainingsseminars, die worden gegeven door bekende pro-wrestlers. Zo zijn er seminars geweest van Al Snow, Chavo Guerrero, Billy Gunn, Bully Ray, Tajiri, Bram en Fabio Ferrari.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dat deel wil uitmaken van Dutch Pro Wrestling.

Wil je jezelf voor een training aanmelden, neem dan de onderstaande punten in acht.
 

Ouder dan 18 jaar.
Bij Dutch Pro Wrestling kan je trainen als je 18 jaar of ouder bent. 

Sportachtergrond.
Pro Wrestling leren wordt gemakkelijker als je een goede sportachtergrond hebt opgebouwd. Daarom heb je het voordeel, als je een achtergrond hebt vanuit één van de volgende disciplines:

- Worstelen
- Judo, Jiu Jitsu
- Turnen
- Fitness, Krachttraining, Bodybuilding
- Overige Martial Arts

Uiteraard is dit niet noodzakelijk

Conditie.
Pro Wrestling is een intensieve sport met een zeer hoge belasting voor het lichaam. Daarom dient men in een goede conditie te verkeren. Conditietraining is ook een belangrijk onderdeel van de pro-wrestling training. 

Passie!
Als laatste en de meest belangrijke, willen we passie zien. Je moet er voor de volle 100% voor gaan. Dat wil zeggen investeren door er tijd en geld in te stoppen. Tijd maken voor wrestling, reizen om naar training te komen, werken aan je lichaam en een positieve leerhouding.

Heb jij het in je en denk jij een nieuwe aanwinst te zijn voor Dutch Pro Wrestling, geef je dan op voor een try-out training, middels onderstaand contactformulier.


AANMELDEN DPW TRAINING

Uw e-mail 
Uw voornaam 
Uw Achternaam 
Uw Woonplaats 
Leeftijd 
Sport achtergrond 
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen