Dutch Pro Wrestling - donderdag, 21 april 2022

TROUBLE MAKER VERSUS COLE AIDEN

Op de valreep kunnen we nog een wedstrijd aankondigen die aanstaande zaterdag tijdens Fully Charged zal gaan plaatsvinden. Afgelopen week kondigde we al het aanstaande worsteldebuut van Cole Aiden aan.
 
Nu kunnen we bekendmaken dat de nieuwe Verlosser het tegen niemand minder dan voormalig Kampioen Trouble Maker in zijn debuut wedstrijd zal gaan opnemen.
 
Zal Cole Aiden zijn debuut glans geven door gelijk een grote overwinning te behalen? Of zal Trouble Maker er met de overwinning vandoor gaan?
 
Kom het zaterdag aanschouwen tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog je kaarten via www.dpwshop.nl!

NICOLAS KLEISER VERSUS DANNY SPARKS

Het griezelige monster Nicolas Kleiser krijgt het op 23 april aanstaande te maken met misschien wel zijn grootste uitdaging tot nu toe. Hij zal namelijk de ring instappen met de vliegensvlugge Danny Sparks.
 
De Black Dragon kan naast zijn worstel repertoire ook nog eens kan leunen op zijn snelle trappen en slagen dankzij zijn Kungfu achtergrond.
 
De Belg zal echter extra op zijn hoede moet zijn tijdens de wedstrijd want de gestoorde Alyssa zal ongetwijfeld op de loer liggen om Kleiser een handje te helpen!
 
Zal Nicolas Kleiser de overwinning weten te behalen? Of weet Danny Sparks voor een verrassing te zorgen door het geschifte tweetal een gevoelige nederlaag toe te brengen?
 
Kom het aanstaande zaterdag zelf aanschouwen tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl